Categorieën Baby spam

8 plaatsen die commercieel gezien perfect zijn voor een bevalling

Ik heb het allergrootste geluk samen met mijn schoonzus zwanger te zijn. Hierdoor kan je elkaar niet alleen steunen in moeilijke tijden (wat tot op heden vooral neerkomt dat zij mij geruststelt als ik in paniek een vraag app), maar je hebt ook de mogelijkheid bizar goede plannen uit te wisselen, zoals bijvoorbeeld: waar te bevallen! 

Mijn schoonzus was gaan zwemmen met mijn nichtje en tijdens dit uurtje waterpret bedacht ze dat een bevalling in het zwembad vast een levenslang gratis zwemles op zou leveren voor die kleine. Dat zou nog eens dikke winst zijn! Helaas (of gelukkig) zat een bevalling er die dag niet in, maar ons commerciële plan was geboren (you see what I did there?) Op deze 8 plaatsen is het gewoon heel aantrekkelijk om te bevallen.

  1. Op de universiteit – Of er nou wel of geen basisbeurs komt; studeren is duur. Dus stel dat ik Erwtje direct aflever op de Erasmus Universiteit, dan zit ik echt gebakken! 100% dat die kleine meteen een stoeltje in de collegezaal krijgt. Plus, er lopen veel beginnende doktoren rond daar. Dat vind ik ook wel een fijne gedachte.
  2. In Blijdorp – Weet jij hoeveel een kaartje voor de dierentuin kost tegenwoordig? € 22,-! Wij krijgen natuurlijk meteen een gezinsabonnement als Erwtje tussen de pinguïns geboren wordt.
  3. In de Hema – Kinderkleertjes zijn niet per se duur, maar je hebt er wel veel van nodig. In bevalling in de Hema zou daarom ook goed uitkomen.
  4. In een binnenspeeltuin – Vooralsnog lijkt me zo'n Ballenbak echt de hel op aarde, maar wellicht dat ik daar als overspannen en totaal uitgeputte moeder anders over denk. Misschien is een jaar gratis toegang niet eens zo heel gek.
  5. Tussen de PampersNeed I say more?
  6. In de Kuip – Feyenoorder ben je niet voor even, maar voor het leven. Zo'n gratis stoeltje tussen de Bobo's lijkt me dus wel grappig.
  7. In het vliegtuig – Deze optie is niet geheel onmogelijk, aangezien het regelmatig voor lijkt te komen dat er iemand bevalt in het vliegtuig. En dan krijgen ze 9 van de 10 keer meteen een leven lang gratis vliegen cadeau. Heerlijk voor kleine Erwt, want dan kan ze de hele wereld zien. Iets minder voor mij.
  8. In de Ikea – Voor als ze een nieuwe kinderkamer nodig heeft, op zichzelf gaat, voor het eerst gaat samenwonen of als ze zelf ooit een kleintje krijgt: je levenslang gratis spullen van de Ikea is nooit weggegooid.
Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden