Baby spam

Gezinsuitbreiding: 1+1+1+1+….1 = 5!

Blijdschap, liefde, dankbaarheid, ongeloof, een klein golfje paniek, flashbacks naar slaapgebrek en vooral ontzettend veel geluk. Dat ging er allemaal door mij heen toen Wim en ik ontdekten dat we ons derde kindje verwachten!

Jazeker, je leest het goed. Ik ben zwanger van ons derde wonder. Ontzettend gewenst, niet gepland. Maar aan plannen doen we sowieso niet dus dat maakt geen ene fluit uit. Mae was ongelooflijk blij en Lewis begreep er geen snars van. Toeter zat hoofdschuddend in een hoekje en pakte vervolgens zijn koffers om bij zijn (mensen)opa en oma te gaan wonen.

Deze foto is met veertien weken gemaakt door fotografe Jeanine Oost

Mijn zwangerschap tot nu toe

Ik ben (bijna) 16 weken (15 weken + 6 dagen) zwanger en ik ben uitgerekend rond 5 december. De zwangerschap zelf gaat een beetje met horten en stoten. Heel vaak misselijk, af en toe een innig momentje met het toilet of een emmer en onwijs moe. Maar ook vaak genoeg kneitergelukkig en tevreden kloppend op mijn inmiddels zichtbare buikje. Ik kan het bolletje nu echt niet meer verstoppen en stiekem verbaast het me ook dat nog niemand iets gevraagd heeft. Alhoewel iemand naar een zwangerschap vragen ook wel een gewaagde actie is natuurlijk…

Ook deze zwangerschap is weer medisch en alle echo's zijn tot nu toe goed. Ik sta onder behandeling bij het Maasstad Ziekenhuis, maar het Erasmus MC is de hoofdbehandelaar en heeft het laatste woord. Zij beslissen dus hoe de komende maanden eruit gaan zien.

Hoe nu verder?

Hopelijk trekt de misselijkheid en vermoeidheid de komende weken weg en zit ik ‘s avonds iets minder uitgeput op de bank. Maar ik heb wel het grote geluk dat ik alles nog steeds kan blijven doen en dat werken me prima afgaat. Dat is het grote voordeel van het hebben van een eigen bedrijf! Inmiddels werk ik binnen De SEO-School samen met een heel team waardoor in principe alles kan doorlopen als ik straks met verlof ga.

De komende maanden gaan we genieten van alle echo's, de voorpret en onze laatste tijd met z'n viertjes. Oh, en ik geniet nog een beetje extra omdat mijn zwangerschapscraving dit keer plakjes kaas met gegrilde ham is. Betere opties zijn altijd welkom.

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden