We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch haar prachtige gezichtje aan de buitenwereld zien. Onze tweede dochter, en derde kindje, Maggie is geboren! Iedere maand houd ik een dagboek bij over hoe zij groeit en hoe wij het ouderschap ervaren. Deze maand: je bent jarig!

Lieve Maggie,

Hieperdepiep hoeraaaa! Van harte gefeliciteerd met je eerste verjaardag. Dag baby, welkom dreumes. Je bent 1 geworden! En wat vond je het een feest om de versierde kamer te zien en de cadeautjes uit te pakken. Mae en Lewis hadden flink hun best voor je gedaan. Niet alleen hadden zij het allerleukste speelgoed voor je gekozen, maar ze hadden ook samen een doos vol met tekeningen en andere knutselen gemaakt. Je vond vooral de kralenster heel leuk, want daar kan je lekker op knabbelen.

Want ja, niet alleen je eerste verjaardag is eindelijk daar. Ook je voortanden hebben dit moment gepakt om tevoorschijn te komen. Ze zijn nog niet helemaal door, maar bovenaan zien we al de schimmen van twee prachtige witte tandjes. En als dat nog niet genoeg zei, vertellen ook je poepbroeken, geknabbel en de koorts wel dat er wat aan zit te komen.

Maar vandaag gaan we het niet over tandjes hebben. Je bent jarig! Je allereerste verjaardag ooit en wij hopen met heel ons hart dat er nog heel veel feestjes mogen volgen. Een verjaardag in december vieren is wel een beetje gek, aangezien Mae en Lewis allebei in mei geboren zijn. De slingers hangen tussen de kerstballen en de grote 1 ballon duwde het kerststukje van tafel. Maar het ziet er nu zo onwijs feestelijk uit dat jij je niet anders dan jarig kan voelen.

Oh lieve vriendin, ik ben toch zo onwijs gek op jou. Hoe je de afgelopen weken alleen maar aan me vastgeplakt zit (jouw motto is vaak ‘fck papa'), je vrolijke lach als we je kietelen, je eindeloze stroom knuffels en dan ook nog dat geweldige staartje. Je bent een feestje en we zijn iedere dag zo onwijs dankbaar dat jij ons gezin hebt uitgekozen om in op te groeien.

Mijn allerliefste, allerknapste, allermooiste en allerleukste Maggie, een hele dikke verjaardagszoen voor jou.

Ik hou van jou tot aan de maan en weer terug!

Liefs,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 11

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden