Zuchtjes wind

De leukste gezinsagenda’s voor 2020 op een rij

Kan jij ook niet meer zonder jouw gezinsagenda? Voor de geboorte van mijn dochter leefde ik al aan de hand van hele stapels lijstjes, maar sinds dat Mae er is, ga ik helemaal de deur niet meer uit zonder familieplanner onder m'n arm. Met het nieuwe jaar voor de deur ben ik weer op zoek naar een nieuw exemplaar. Ik heb de leukste gezinsagenda's voor 2020 voor je op een rij gezet!

Gezinsagenda's voor een gestructureerd jaar!

1. Homeworktime familie-agenda 2020

Heel veel completer dan deze familie-agenda van homeworktime ga je ze denk ik niet vinden! Er zitten stickers en bewaarmapjes in, er zijn extra lijstjes gemaakt, je vindt er roosters voor wanneer de gymtas mee naar school moet en ook aan samengestelde/gescheiden gezinnen is gedacht. De kleuren zijn vrolijk en zelfs voor de minst ongestructureerde moeder of vader is deze gezinsagenda nog prima bij te houden.

2. Familienotitieagenda 2020 Comello Poezie

Kan een agenda praktisch en toch gezellig zijn? Jazeker, dat bewijst deze familieagenda van Comello Poezie! Hij is niet uitgebreider dan noodzakelijk, maar je kan er voor vijf personen meer dan genoeg in kwijt. Verwacht geen poespas, want dan is dit niet de agenda van jouw dromen. Maar als je op zoek bent naar een mooie, vrolijke agenda om je afspraken kwijt te kunnen, dan zit je gebakken.

3. De Gezinsplanner

Deze mooie familieagenda is bijna een fashionstatement, zo tof ziet hij eruit. De Gezinsplanner is geen gebruikelijke agenda, want dit exemplaar bevat bijvoorbeeld geen vaste data of de gebruikelijke hokjes. Je hebt ruimte voor een weekreflectie en er staan 70 vragen in over je gezin. Ik hou hiervan, maar het moet wel je smaak zijn.

4. Familie Agenda 2020 VIS

Hoe schattig zijn de o zo bekende diertjes op de kaft en verwerkt in de dagen? Deze familie agenda is superpraktisch en gezellig. Ieder gezinslid kan zo'n lief diertje uitkiezen en daar al zijn of haar afspraken naast opschrijven. Aan het einde van iedere week heb je nog een ruimte voor een notitie of om een korte boodschap op te schrijven.

Heb jij nog een favoriete gezinsagenda die deze lijst echt compleet maakt? Deel hem dan in de comments!

Dit artikel bevat affiliate links.

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden