Onze geweldige dochter wordt grote zus! Mae is nog niet helemaal overtuigd, maar ik weet het echter zeker: er groeit een nieuw wondertje in mijn buik. Net zoals Mae, krijgt ook onze nieuwe aanwinst een eigen dagboek. Deze week: ben je nou een jongen of een meisje?

Lief Koekje,

Vanmiddag zie ik je eindelijk weer! Op het moment dat ik dit dagboek schrijf, moet ik nog even wachten, maar ik weet dat ik bijna je spartelende armpjes en beentjes mag bewonderen. Ook hopen we dan te ontdekken of Mae een broertje of een zusje krijgt.

Ik was er echt van overtuigd dat je een dametje bent, maar inmiddels weet ik het niet meer zo zeker. Deze zwangerschap ging redelijk gelijk op met mijn eerste, maar de verschillen worden inmiddels snel groter. Zo heb ik van jou een veel grotere en rondere buik (kan erbij horen, maar toch), blijf ik langer misselijk en is mijn huid veel minder lelijk. Alhoewel ik de eerste maanden wel met een soort maanlandschap op mijn gezicht door het leven moest… Maar toch, ik twijfel dus.

De eerste buikfoto!

De afgelopen week vond ik zwaar, al vind ik het ook verschrikkelijk om over de zwangerschap te klagen. Ik ben zo blij met jou!

Maar toch, het hebben van een bedrijf, een peuter en een baby in mijn buik ging opeens even slecht samen en ik belandde in een klein dipje. Na een heel fijn gesprek met een lieve vriendin en een paar van jouw schopjes tegen mijn buik aan, zag ik de boel gelukkig weer wat zonniger in en besloot ik, daar waar mogelijk, het wat rustiger aan te doen. Ik ben ontzettend blij met al die lieve mensen om me heen en alle hulp die ik krijg. Er staan al zoveel mensen klaar om jou straks te knuffelen!

Lief koekje, nog eventjes en ik weet of je een koekje of koekinnetje bent. Zo, zo spannend!

Heel veel liefs,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

10 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden