Zuchtjes wind

Dirty thirty! 30 is het nieuwe normaal

Bye bye, zwaai zwaai twintiger jaren! Jullie hebben me sinds 00:01 uur vandaag voorgoed achter je gelaten en het stokje overgedragen aan die grote 3 en intimiderende 0. Maar dat is geen enkel probleem, want 30 is het nieuwe normaal.

Oké, dit is een licht gedwongen uitspraak, want het is niet dat ik door keiharde ontkenning opeens weer 29 word. Dat geeft ook helemaal niet. Vandaag is het happy birthday to me. Kom maar op met die 30!

Dankbaar zijn voor ieder jaar

Het is ook niet dat ik vind dat ik het slecht voor elkaar heb. Als je tien jaar geleden had gevraagd hoe ik er op mijn dertigste bij wilde zitten, dan hadden een eigen huis, een knappe man, twee dito kinderen en een lieve hond zeker op dat lijstje gestaan. Daarnaast heb ik een geweldige band met mijn zus en ouders, heb ik een aantal zeer lieve vriendinnen bij wie ik altijd terecht kan en wordt mijn bedrijf De SEO-School alleen maar groter.

En ook al was dat allemaal niet het geval; Nice heeft ervoor gezorgd dat ik dankbaar ben voor iedere verjaardag die ik mag vieren. De dood zo in de ogen kijken zorgt er wel voor dat je van elk jaartje op de teller een feestje maakt.

Mijn knappe man en lieve kindjes

Niet mopperen op 30

Trouwens, ‘dertig' zelf kan er ook helemaal niets aan doen dat iedereen zo'n hekel aan hem heeft. 30 is tegenwoordig hartstikke hip. Alle verse 90 kids worden het dit jaar, dus dat betekent dat er een hele verse lading dertigers aankomt.

We gaan daarom ook niet mopperen dat ik niet meer ‘ergens in de twintig' ben. Nee, ik accepteer 30 gewoon als het nieuwe normaal!

Voor mij zit een borrel drinken er vandaag niet in, omdat Lewis anders zingend in zijn bedje ligt. Drink jij er wel een op mij?

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden