REVIEW KIDS – Het Hema babyservies is zo schattig dat je er zelf van wilt eten

Mae is een waanzinnig goede eter en daar zijn we heel blij mee. Laatst at ze zelfs haar mini stronkje witlof op! Oké, weliswaar met ham en kaas, maar ik was er stiekem toch een beetje trots op. Zo'n goede eter verdient ook een prachtig servies en laat ik nu net van Hema een mooie setje mogen reviewen. 

Deze review en de bijbehorende links zijn tot stand gekomen in samenwerking met Hema. Dit betekent uiteraard niet dat mijn mening is beïnvloed. Ik vertel je de waarheid, de hele waarheid en niets anders dan de waarheid.

Smullen in vakjes

Tot nu toe gebruikten we bamboe bordjes voor Mae d'r boterhammen en avondeten, en alhoewel dat prima gaat, vind ik vakjes op een bordje toch ook wel erg handig. Daarom koos ik voor dit leuke babyservies met aparte eetgedeeltes op het grote bord. Bij de set horen ook een drinkbeker (kunnen we mooi mee oefenen!), een kom en lepeltje. Het dierensnoetje, de mooie turquoise kleur en de stipjes zijn wat mij betreft te schattig, maar wat ik helemaal fijn vind, is dat de set gemaakt is van bamboe en daardoor erg duurzaam.

Hoe lief is dit servies!

Mae keurt kritisch

Mijn kleine wup is al fan van haar nieuwe servies voordat er eten op het bordje verschijnt. Het maakt namelijk lekker veel herrie! Iets minder voor mama, maar Mae blij betekent ik blij. Het vakjessysteem kan haar goedkeuring ook zeker wegdragen, alhoewel ze er al snel weer een zootje van maakt. Behalve het sausbakje links bovenin (is het een sausbakje? Ik gebruik het in ieder geval zo). Dat gebruikt Mae echt alleen om haar aardappeltjes in te dopen. 

Het kommetje kan ook prima als fruitschaaltje worden gebruikt!

En mama keurt kritisch mee

Dit babyservies is flink in de smaak gevallen en gaan we zeker gebruiken! Er zitten wel een paar kleine nadelen aan. Zo is het servies redelijk breekbaar en kan het makkelijk kapot vallen. Dat vind ik niet alleen gevaarlijk voor Mae, maar het komt ook nog weleens voor dat zij haar bord door de kamer frisbeet. Hoe lang gaat het mee? Daarnaast kan de set niet in de vaatwasser. Misschien een tikkie lui, maar toch. 

Het vrolijke dierensnoetjesservies kan je online bestellen.  Laat je me weten wat je ervan vindt? 

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden