Mindset

Dit is waarom jij een ontzettend mooi mens bent!

Wat goed dat je dit leest! Ik had het namelijk precies tegen jou. Ja, kruip maar niet zo verlegen weg nu. Iedereen mag weten hoe bijzonder je bent en wat voor top prestaties je het afgelopen jaar hebt neergezet. 

De kans is groot dat je het nu een beetje bagatelliseert. Zo van: maar Gab, zo speciaal is het echt niet dat ik heb gedaan. Maar ik vind dat dus wel, helemaal omdat je er zo je best voor hebt gedaan. 

Wees trots op jezelf

Waarom ik je dit allemaal vertel? Omdat ik vind dat je wel wat trotser mag zijn op jezelf. We leven in een wereld van altijd maar doorduwen, alleen maar doorgaan, zorgen dat er nog een schepje bovenop komt, zonder dat we doorhebben dat we eigenlijk al heel erg goed bezig zijn. 

Nu het einde van het jaar nadert, vind ik het tijd worden voor een schouderklopje. Nou ja, noem het maar gerust een schouderKLOP. Ik wil jou namelijk in het zonnetje zetten. Omdat ik vind dat je het verdient, je hard werkt, mensen gelukkig hebt gemaakt, ze de helpende hand hebt geboden, net dat stapje harder hebt gezet voor je baas of juist voor jezelf! 

In 2019 bestaat ‘eigenlijk' niet meer

Je bent geweldig en een lief en warm mens. Ik hoop dat je ook in het nieuwe jaar nog heel vaak met je kop boven het maaiveld uitkomt, ook al weet je dat er mensen zijn die hem er dan af willen hebben. Laat dat gevoel nooit winnen, want dat betekent dat je niet meer doet wat je eigenlijk zou willen.

Weet je wat? Laten we direct afspreken dat jij volgend jaar nooit meer het woord ‘eigenlijk' gebruikt. Dat schrappen we direct uit jouw woordenboek. Niets ‘eigelijk', als jij iets wilt, dan ga je ervoor! In 2019 bestaat ‘eigenlijk' niet meer. 

Lieve jij, bedankt voor het afgelopen jaar. Voor alle keren dat wij van je hebben mogen genieten. Laat nooit iemand je wijs maken dat je niet de moeite waard bent, want dat ben je wel. Je bent een ontzettend mooi mens!

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

10 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden