Onze geweldige dochter wordt grote zus! Mae is nog niet helemaal overtuigd, maar ik weet het echter zeker: er groeit een nieuw wondertje in mijn buik. Net zoals Mae krijgt ook onze nieuwe aanwinst een eigen dagboek. Deze week: je bent een kleine kickbokser.

Lief koekje,

Je geeft ze wel van jetje, he? Je kleine trapjes worden steeds beter voelbaar en je gebruikt ook regelmatig mijn blaas als trampoline. Ik kan er alleen maar van genieten want ik vind het supergezellig om jou zo vaak te voelen. Vooral ‘s avonds en ‘s nachts maak je de ene salto na de andere. Afgelopen week heb ik ook geprobeerd om je vader te laten meegenieten, maar zo sterk zijn je schopjes nog niet. Ik denk dat we daar nog een paar weken op moeten wachten.

Alhoewel wij officieel wel weten of jij een jongetje of een meisje bent, durf ik er toch niet helemaal op te vertrouwen en los te gaan met shoppen. Stel je voor dat de dokter het toch mis heeft? Dan heb je straks alle kleding in een bepaalde kleur en dan blijkt het totaal verkeerd te zijn.

Van je grote zus kreeg je afgelopen week je allereerste knuffel en kus. Ze vindt mijn buik vooral lastig (ze mag er niet meer met haar elleboog in peuren om zich af te zetten), maar ze krijgt wel steeds meer zin in jouw komst. Ze is helemaal gek op baby's en het liefst zou ze iedere keer na het spelen haar (niet meer zo kleine) babyvriendinnetje mee naar huis nemen.

Deze week hebben we de twintig weken echo en dat vind ik toch behoorlijk spannend. Jouw hartje krijgt een extra check, maar we horen natuurlijk ook of alles erop en eraan zit. Wat de uitslag ook is, ik hou sowieso kneitertje veel van je!

Heel veel liefs,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

10 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden