Categorieën Fit zijn is fijn

Paniek voor vrouwen die afvallen: de pretpakketjes worden kleiner!

Het duurde even voordat ik deze blog durfde te schrijven. De kans is namelijk aanwezig dat er, na het publiceren van dit verhaal, enorm veel ogen gericht zullen zijn op mijn twee pluspunten. Alhoewel, tegenwoordig kan je het beter minpunten noemen. 

Bos hout voor de deur

Natuurlijk heb ik het over mijn borsten, mijn boobies, mijn vriendjes. Sinds dat ik afgevallen ben, is het bos hout voor de deur aanzienlijk geslonken. Waar ik vroeger nog gezegend was met een gezellige C/D-cup, moet ik het tegenwoordig doen met een zielig B'tje. Uiteraard alle respect voor vrouwen met een B, maar als je groter gewend ben, kan het flink tegenvallen.

Sommige vrouwen hebben het allemaal…

De redding leek nabij toen ik las dat als je je borstspieren traint, je automagisch ook weer meer volume van boven krijgt. Nu stonden die oefeningen toch al op mijn lijstje, dus als ik naast spier ook extra boezem zou krijgen, was dat een win-winsituatie. Helaas bleek het niet helemaal zo te werken. Alhoewel ik tegenwoordig wel de eigenaar ben van een zelfbedacht borstspierdansje (ook wel de tietenboogie genoemd), kan ik helaas niet zeggen dat mijn koplampen een formaat groter zijn geworden.

Los in het netje

Het enige voordeel wat ik nu kan bedenken is dat ze tegenwoordig zo goed als ‘los in het netje' kunnen. In de winter is het nog niet nodig, maar iedere zomer lijken de bh-bandjes steeds meer item-non-grata te worden. De jurkjes, shirtjes en jumpsuits worden er namelijk niet echt bedekter op. Ik hoef dus niet meer opzoek naar dubbelzijdig tape, huidvriendelijke kit of andere troep om mijn McMuffins op hun plek te houden.

Weg met het taboe!

Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige afgevallen vrouw ben met dit probleem. Dames, spreek u uit! Hoe staat het met jouw weapons of mass destruction? Zijn het inmiddels theezakjes of kan je nog best met Bep en Truus voor de dag komen?

Gabriella

Bekijk de berichten

  • Haha, ik kan er helaas niet over meepraten want heb sinds ik me kan heugen al "slechts" een B'tje. Ooit maakte ik me daar best druk om gezien mijn lengte van 1,80m, maar nu interesseert het me geen ene biet meer! Grote voordeel: ze hangen nog steeds niet, hoeraaaaa! Geen theezakjes hier.

    • Dat is inderdaad een groot voordeel! En als echte buikslaper heb ik er ook veel plezier van :D

Deel
Gepubliceerd door
Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

10 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden