Baby spam

De 5 leukste sinterklaascadeaus voor je peuter

Deel ik de lijst met leukste sinterklaascadeaus voor je peuter echt nu al met je? Jazeker! Over minder dan twee maanden staat de goedheiligman alweer te trappelen op de kade, uhh… op het treinstation, dus het is tijd om de verlanglijstjes in orde te maken. Waarom nu al, hoor ik je denken. Omdat veel cadeaus nu nog goedkoper zijn dan in de decembermaand en omdat je dan niet alles in een keer hoeft te dokken. Win-win dus, als je het mij vraagt.

De leukste sinterklaascadeaus voor peuters op een rij

1. LEGO DUPLO Alles-in-een Doos

Uren speelplezier moeten de kleintjes ervan hebben. Althans, als ze niet zo'n korte spanningsboog hebben als mijn wup. Van deze set kan je zo'n beetje alles bouwen: huizen, auto's, honden. Er zit ook een poppetje bij. Niet het allergoedkoopste cadeau, maar wel erg leuk.

2. Kinderparaplu Takkie

Toen we laatst in een moesson liepen, heb ik uit nood een paraplu gekocht voor Mae. Ze was er zielsgelukkig mee en sindsdien zie ik een plu ook als een cadeautje. Paar laarsjes erbij zodat ze in de plassen kunnen stampen, en de kindjes zijn gelukkig. Deze Takkie paraplu is echt te schattig.

3. Reuzenkwartet

Hoe gezellig is het als je samen spelletjes kan doen!? Het gevaar is wel dat je tijdens dit potje reuzenkwartet gigantisch wordt ingemaakt, maar dat moet je maar voor lief nemen. Hier zijn we gek op alles wat met Dick Bruna te maken heeft en dit kaartspel past daar precies bij!

4. Van wie zijn deze billen?

Eerlijk is eerlijk, flapjesboekjes worden hier al snel boekjes zonder flapjes. Heel af en toe weten we er eens een te redden, maar over het algemeen sneuvelen er wel een paar. Toch zet ik dit leuke boek gewoon op het verlanglijstje van Mae: Van wie zijn deze billen?

5. Play Doh

Verpak ze in twee cadeautjes van vier potjes en je hebt de perfecte schoencadeautjes gevonden! Het enige wat jij dan nog moet doen, is zorgen dat de kleuren in hun eigen potjes blijven.

Welke sinterklaascadeaus staan er op het verlanglijstje van jouw kleintje? En wat is er nu leuke dan snoepen tijdens het uitpakken? Deze heerlijke sinterklaastaart is echt een aanrader.

Deze blog bevat affliatelinks.

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden