Zuchtjes wind

Dit heb ik bereikt in mijn eerste maand als ondernemer

Op 12 mei had ik er precies één maand ‘De Blogbaas' opzitten. Ik werk nog wel anderhalve dag per week bij mijn werkgever, maar toch heb ik me vanaf het begin vol op het runnen van mijn eigen onderneming gestort. Van tevoren had ik echt niet voor mogelijk gehouden wat ik in die 4 weken als ondernemer allemaal zou bereiken.

Als De Blogbaas coach ik ondernemers bij het schrijven van de perfecte blogtekst. Hierdoor leren zij hoe zij zelf succesvolle content kunnen creëren en zo hun business kunnen laten groeien. Ik leg de ondernemer uit waar de perfecte blogtekst aan moet voldoen, hoe je Google voor je kan laten werken en daarnaast kijk ik ook de geschreven teksten na. Hierdoor is je website direct van nieuwe content voorzien.

Mijn vaste baan opgezegd

Om me volledig op deze geweldige baan als blogcoach te kunnen richten, heb ik mijn vaste contract opgezegd. Met knikkende knieën, dat dan weer wel. Maar ik wist ook dat dit de enige juiste beslissing was als ik De Blogbaas echt tot een succes wilde maken.

Ondernemer zijn is ontzettend leerzaam

Inmiddels zijn we dus (ruim) een maand verder en heb ik al meerdere superleuke coachingscalls gehad. Mijn pilot zit vol en ik begeleid momenteel een aantal geweldige zelfstandig ondernemers bij het schrijven van de perfecte blogtekst. Ook heb ik een heel tof e-book geschreven over het bedenken van een steengoede titel en hij is al zo vaak gedownload, daar word ik gewoon stil van.

Iedere dag probeer ik de mensen die ik mag bereiken iets te leren, maar ik leer ook zelf steeds weer iets bij! Zo zie ik vaker als vanzelf leermomenten in dingen zonder dat ik daar moeite voor hoef te doen en krijg ik de fijne kneepjes van het ondernemerschap ook steeds beter onder de knie. Ik ontmoet inspirerende mensen, maak stappen op het gebied van coaching en leer mezelf zoveel beter kennen.

En daarnaast, ook niet geheel onbelangrijk, verdien ik geld met het volgen van mijn dromen. Hoe ontzettend gaaf en bijzonder is dat!? Mijn verlangen is om financieel onafhankelijk te zijn en alleen maar vrijheid te ervaren en als ik dat kan doen door mensen te helpen, dan kan je mij wat dat betreft niet gelukkiger maken.

Mocht je nog twijfelen aan het zetten van die ene grote stap, het opzeggen van je baan om voor jezelf te beginnen, dan wens ik je één ding toe: luister goed naar je gevoel.

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden