Reviews

REVIEW: ongegeneerd worsten happen bij Bulls and Dogs

Ken je dat verhaal van die 2 vrouwen die mega hip gingen dineren in Kralingen? Nou, ze gingen niet. Of nou ja, ze gingen wel maar het restaurant bleek dicht. Dit was een klein foutje van uw favoriete foodblogger. Maar wel een foutje met waanzinnig lekkere gevolgen want daardoor belandde ik bij Bulls and Dogs in Rotterdam en kon ik heerlijk worsten happen. 

Update juni 2020: het restaurant in Rotterdam bestaat niet meer. Bulls and Dogs vind je alleen nog in Amsterdam.

De vestiging aan de Oostzeedijk is de eerste in Rotterdam voor Bulls and Dogs. Na 2 restaurants in Amsterdam besloten de eigenaren om ook onze mooie stad van een fijne hotdogbar te voorzien. En lekkere homemade hotdogs is niet het enige dat je hier kan bestellen. Er staan ook heerlijke (en tientallen!) freakshakes op de kaart, evenals een stapel bijgerechten.

Het restaurant van Bulls and Dogs is redelijk groot en als ik Instagram mag geloven lopen de zaken volgens mij ook prima, maar toch was de tent leeg. En dat op een zaterdagavond. Dat zit toch best een beetje gek als gast, aangezien we de serveerster letterlijk voor onszelf hadden.

Er kwam wel regelmatig een mannetje van Thuisbezorgd.nl voorbij, dus wellicht dat dat voor de winst zorgt.

De fik erin

Ik koos voor de triple cheese dog. Deze hotdog bevat, je verwacht het denk ik al, 3 verschillende soorten kaas en is voorzien van een kippenworst. Mijn foodie partner in crime en tevens ontzettend vegetarisch, nam de enige vega optie die er op de kaart staat: een veggie worst van sojabonen met hummus en popcorn. Als bijgerecht deelden we de gebakken champignons, mac and cheese en de topped up fries.

Dat laatste gerecht werd voorzien van parmezaanse kaas en spicy mayo. Je weet misschien al dat ik niet echt een pittig dier ben, maar in al mijn onschuld vroeg ik me oprecht af hoe spicy mayonaise nou kan zijn. Heel pittig dus, want alle patatjes die met de saus in aanraking kwamen, moest ik laten liggen. De kans was anders groot dat m'n mond in de fik vloog.

Proppen

Eerlijk gezegd hadden we nog 1 bijgerecht erbij willen doen, maar de serveerster waarschuwde ons voor de grootte van de porties. We hebben de eerste keer geluisterd, maar de tweede keer sloegen we haar advies in de wind. Ik moest en zou namelijk een freakshake proberen. Dit is een milkshake, maar dan met allerlei extra dingen erbij. Ik koos voor de Fancy Mokka Mania. Deze was voorzien van een flinke toef slagroom en een laag Nutella. Ik kwijl alweer nu ik dit schrijf.

Voor 2 hotdogs, 3 bijgerechten, 4 fancy drankjes en 2 freakshakes waren we ongeveer 55 euro kwijt. Wat mij betreft was het dat meer dan waard! Het enige dat ik jammer vind is dat er echt maar 1 vega optie was. Misschien dat hier nog winst te behalen is?

Samenvatting
Review datum
Review
Restaurant Bulls and Dogs Rotterdam
Mijn score
4
Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

10 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden