Reviews

REVIEW – High tea van de Yoghurt Barn is vechten om de taart

Ik ben eigenlijk niet in de wieg gelegd voor een high tea. Lekker en veel eten is echt mijn ding, maar heel lang stilzitten kan ik gewoon niet. Laat dat nou net een van de dingen zijn die je bij een high tea vaak doet. Gelukkig was het gezelschap onwijs leuk en bleek de high tea van de Yoghurt Barn erg lekker. Alleen was het wel vechten om de taart.

De Yoghurt Barn op de Oude Binnenweg in Rotterdam is echt een heerlijke plek om te zitten. Ik drink er weleens koffie met manlief of ik ga er alleen met Mae heen voor een lekker stukje kokosbrood. Het is een heel mooi pand met veel licht en ze hebben ook een gezellig hoekje voor kleintjes om te spelen. Al langer keek ik kwijlend naar de plaatjes van de high tea en dit keer moest het er gewoon van komen!

Oneven aantallen hapjes bij de high tea van de Yoghurt Barn

De high tea van de Yoghurt Barn begon een beetje chaotisch doordat ons plekje ingepikt was en door de drukte. Maar toen we eenmaal zaten stond vrij snel het volle bord met hapjes voor onze neus, en wat later ook de thee.

Wat me meteen opviel, was dat we niet van alles drie dingetjes hadden. We waren met drie personen, maar kregen bijvoorbeeld twee sandwiches met avocado en een met hummus. Daarnaast hadden we ook zes verschillende yoghurtjes en drie verschillende puntjes taart. Hierdoor moet je dus in de weer met lepeltjes en bordjes en dat vind ik gedoe. Als je met drie personen bent, wil je ook voor drie personen hapjes, toch?

Superlekkere sandwiches en heerlijke worteltaart

Gelukkig waren de hapjes heerlijk overheerlijk en ging het delen ons goed af. De worteltaart was echt om je vingers bij af te likken en de sandwiches waren bijna goddelijk. Ook zat er een heerlijke bietenwrap bij die gevuld was met een lekkere, frisse guacamole.

De thee was anders dan anders en dat maakte het echt heel leuk. We hebben heel wat potjes weggetikt en vooral de grapefruit vond ik geweldig.

De prijs-kwaliteit-verhouding is top!

Je betaalt voor een high tea van de Yoghurt Barn € 21,50 per persoon en daar krijg je ook echt meer dan genoeg voor. Je moet wel van zoetigheid houden. Er waren namelijk maar twee hartige hapjes en de rest was allemaal zoet. Zelf ben ik meer een hartig persoon, dus dat vond ik wel een beetje jammer, maar de taarten en yoghurtjes waren ook zalig.

De Yoghurt Barn in Rotterdam is een dikke aanrader, als je het mij vraagt!

Ben je benieuwd naar mijn andere reviews? Check dan zeker alle andere leuke tenten waar ik al ben geweest.

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden