Mindset

Ik heb mijn vaste baan opgezegd voor dit droomberoep

In principe had ik het allemaal: leuk werk, leuke collega's, een leuke baas en een vast contract. En toch heb ik besloten dat ik het allemaal achter me laat. Ik heb mijn baan opgezegd. Holy shit, ik heb het echt gedaan!

Een tijdje terug kwam mijn baas met een verontrustende mededeling. Er moest iets aan mijn vaste rooster veranderen, want dat paste niet zo lekker meer in het schema. Ik kreeg de wijziging met de opvang van Mae niet voor elkaar en ik besloot dat moment meteen aan te grijpen om te kijken wat ik nou wilde. Mijn baan was prima, maar was dit waar mijn hart lag? Werd ik hier echt gelukkig van?

Mijn vaste baan opgezegd om mijn ambities achterna te gaan

Het antwoord was nee. Zelfs toen mijn werkgever aangaf dat hij me alsnog graag wilde behouden, dan maar met een ongunstig rooster, besloot ik door te zetten. Ik ging mijn werkdroom achterna en heb dus mijn vaste baan opgezegd.

Een tijdje geleden verklapte ik al dat ik daar een coach voor in de arm had genomen. Inmiddels loopt dat traject bijna een maand en ben ik nu al zielsgelukkig dat ik eraan begonnen ben. Mijn coach, Marije, weet iedere keer precies de pijnlijke plek te vinden en brengt me stukje bij beetje een stapje verder. Daarnaast heb ik ook een paar enorm inspirerende vrouwen leren kennen waardoor ik nog gemotiveerder raak om hard te werken.

De Blogbaas – schrijfcoach voor ondernemers

Daarnaast heeft Marije mij nog meer laten inzien, namelijk dat ik ook wil coachen. Ik wil mensen helpen, begeleiden, ze laten inzien hoe goed ze zijn en juist nog veel beter maken!

Daarom heb ik besloten het beste van twee werelden te combineren en als schrijfcoach voor ondernemers aan de slag te gaan. Op 12 april 2019 ziet (de website van) De Blogbaas het levenslicht.

Als schrijfcoach help ik je bij het schrijven van de perfecte blogtekst. Niets werkt namelijk zo goed voor jouw business als ijzersterke teksten die perfect weergeven wat jij verkoopt of aanbiedt. Weet jij die teksten wel te schrijven, maar vinden potentiële klanten jou nauwelijks via Google? Dan kijken we samen naar de opbouw van jouw website en leer ik je hoe je een steengoede SEO-tekst schrijft.

Tips voor het schrijven van de perfecte blogtekst

Voor de echte lancering moet je dus nog even geduld hebben. Tot die tijd werk ik hard aan het afronden van de trajecten, het opzetten van de pilot en het schrijven van mijn ebook. Kan je niet wachten op het krijgen van tips voor het schrijven van de perfecte blogtekst? Volg dan alvast het Instagramaccount van De Blogbaas.

Ik heb onwijs veel zin in dit mooie, nieuwe avontuur en ik zorg ervoor dat dit een enorm groot succes wordt. Uiteraard hou ik jullie van alles op de hoogte!

Gabriella

Bekijk de berichten

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

10 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden