Mindset

Word een Master in geld manifesteren XL – kwetsbaar durven zijn voor 200 vrouwen

Kan je doodsbang zijn voor het onbekende en tegelijkertijd ontzettend houden van nieuwe dingen leren? Ik wel. Daarom trok ik, weliswaar met knikkende knieën, de stoute schoenen aan en bezocht ik het evenement van Kim Munnecom: Word een Master in geld manifesteren XL. Wat ik het allerleukste vond? Dat ik de ballen had om, voor het oog van 200 vrouwen, op de hot seat te gaan zitten!

De inspirerende vrouwen van mijn coachingsgroep!

Wat is ‘Word een Master in geld manifesteren XL'?

Kim Munnecom is een expert op het gebied van Wet van Aantrekking. Zij leert anderen hoe zij door middel van high vibes, manifesteren en werken vanuit je kracht alles kan bereiken wat je wilt. Alles? Ja, echt alles! Omdat zij dit bijzondere talent graag deelt met zoveel mogelijk mensen, organiseerde zij ‘Word een Master in geld manifesteren XL'. De hele dag stond in het teken van een krachtige moneymindset en hoe je die kon bereiken.

Manifestation Junkie!

En daar ging mijn hand de lucht in…

‘s Ochtends leerde Kim ons eerst alles over de basis van de Wet van Aantrekking. Omdat ik daar de laatste tijd veel mee bezig ben, kwam veel bekend voor, maar het was prachtig om iemand die daar echt verstand van heeft, er zo gepassioneerd over zien te vertellen. Daarna werd het tijd voor de ‘hot seat'. Het principe komt uit Amerika en het is de perfecte gelegenheid om jouw vraag aan de spreker te kunnen stellen.

Die ochtend had ik in het gekregen werkboek geschreven wat mijn doel voor die dag was:

Mijn intentie voor vandaag is om mijn negatieve gevoel rondom geld weg te nemen en om buiten mijn comfortzone te komen.

Ik wist dat de hot seat voor mij de perfecte gelegenheid was om over de grenzen van mijn comfortabele gevoel heen te gaan en daarom stak ik mijn hand op toen Kim vroeg wie er op de stoel plaats wilde nemen. Twee keer ging de beurt naar iemand anders en toen zei mijn buurvrouw, Kirsten Timmermans, tegen me: “Als je daar wilt zitten, dan moet je er ook wel echt in geloven”. EYEOPENER! Dus toen er weer een plekje vrij kwam, gooide ik met al het enthousiasme wat ik in me had, mijn hand omhoog. Drie keer raden? Ik mocht naar voren komen!

Eng? ONTIEGELIJK

Kwetsbaar zijn

Terwijl ik naar het podium liep en ik 200 paar vrouwenogen in mijn rug voelde prikken, kon ik maar aan een ding denken: als ik bij “M” aan tafel kan zitten, dan kan ik dit ook. Voordat ik plaatsnam, haalde ik nog een keer diep adem en wist ik dat dit mijn moment was om alles dat Kim mij kon leren, in me op te nemen.

Ik vertelde dat ik de afgelopen tijd had ontdekt hoeveel invloed mijn niet zo leuke basisschooltijd heeft gehad op hoe ik nu in het leven sta. Ik gaf aan me al snel minder waard te voelen dan een ander en dat ik daardoor twijfel. Niet aan mijn kennis en kwaliteiten, maar wel aan of ik wel goed genoeg ben.

Een dag niet gegeten…

Toen ik me zo kwetsbaar opstelde, dacht ik aan een miljoen dingen: wat als mensen me nu geen goede coach vinden? Wat als ik ‘zielig' overkom? Wat als….? Maar weet je wat het is? Mensen vinden ALTIJD iets van je. Het gaat erom wat ik van mezelf vind. En ik weet dat ik mezelf teleurgesteld had als ik niet had geprobeerd in die stoel te komen. Ik weet dat ik, door me zo kwetsbaar op te stellen, juist een betere coach ben geworden.Opschrijven om meer buiten mijn comfortzone te treden en dus bewust te kiezen voor groei, was de beste beslissing die ik die dag kon nemen.

Volgende week komt er een blog online waar ik de 10 meest waardevolle tips over het creëren van een succesvolle moneymindset met je deel!

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

10 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden