Wauw, ik mag voor de derde keer zwanger zijn! Wat een wonder. Tijdens iedere zwangerschap heb ik een dagboek bijgehouden en zo ook deze keer. Wekelijks deel ik alle mooie geluksmomenten, maar ook de struggles, onzekerheden en het balanceren tussen twee kindjes en een zwangerschap. Deze week: worden dat nog 12 weken op de bank?

Lief Roosje,

Inmiddels zitten we samen op 70% van deze zwangerschap. Het allergrootste gedeelte zit er dus al op en ik vraag me af waar de tijd gebleven is. Het lijkt alsof het gisteren was dat ik een positieve test in mijn handen had en nu ben ik mijn verlof al aan het voorbereiden. Als ondernemer is verlof gaan niet minder makkelijk, maar je moet wel over net wat meer dingen nadenken. Gelukkig zijn veel zaken al geregeld.

Mama kreeg afgelopen week wel een standje van de dokter. Na een dag vol harde buiken dacht ik dat het allemaal wel mee zou vallen, maar uit onderzoek bleek dat ik het nu toch echt fysiek iets rustiger aan moet gaan doen. De lange wandelingen met je harige grote broer (en daar bedoel ik Toeter mee, niet Lewis) zijn dus verleden tijd, evenals hardlopen, zes keer per week fitness en Crossfit.

Gelukkig deed ik die laatste drie dingen al niet, dus dat scheelt weer afscheid nemen.

Ergens had ik deze waarschuwing natuurlijk al aan zien komen, maar het blijft wel een kleine domper. Ik zit niet graag stil en de 12 weken die we nog in het vooruitzicht hebben, lijken opeens heel lang te duren. Maar aan de andere kant gaat gezondheid natuurlijk boven alles. Dus de komende tijd brengen we zoveel mogelijk op de bank door en verspreiden we de klusjes over de dag. Gelukkig heb ik een zittend beroep en hou ik van kwaliteitsprogramma's zoals Temptation Island. Waarschijnlijk komen we er wel uit saampjes!

Liefs,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden