We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch haar prachtige gezichtje aan de buitenwereld zien. Onze tweede dochter, en derde kindje, Maggie is geboren! Iedere maand houd ik een dagboek bij over hoe zij groeit en hoe wij het ouderschap ervaren. Deze maand: mama's vriendin (op het extreme af)

Lieve Maggie,

Hiep hiep hoeraaaaa! We hebben weer een slechte slaper te pakken. Jawel, ook jouw hobby is het niet om heeeeeerlijk uren door te trekken, je papa en mama uit te laten rusten en lekker te knorren. Liever maak je alles mee en verzorg jij tot in de nachtelijke uurtjes het entertainment. Het geeft niet hoor, lieve Maggie-Baggie. Je moeder is wel wat gewend. Ik gooi er gewoon een duurdere concealer tegenaan en dan is ze nog net zo knap als, pak-em-beet, 10 jaar geleden.

Je bent ondertussen al een hele dame met je 9 maanden oud. Zitten gaat je prima af, je vermaakt je als een koningin achter de loopwagen en kroop laatst nog over het onderste plankje van de salontafel. Ook heb je door wie de grootste held uit je leven is: je allerliefste moedertje! Uiteraard ben ik daar ontzettend blij mee, maar eerlijk is eerlijk: het is soms wel een beetje onhandig. Papa kan niet vaak iets goed doen en echt getroost wil je ook niet door hem worden. Nou ben ik het ook wel met je eens dat papa een groot minpunt heeft, en dat is zijn melk-loosheid.

Want ja, ik mag je al 9 maanden voeden en dat vind ik een partij fijn. Ik hoop het ook nog minimaal 9 maanden te kunnen doen. Het gaat hartstikke goed en ondanks dat je minder vaak drinkt omdat je ook andere lekkere hapjes naar binnen schuift, zijn het nog steeds onze moment.

Mijn allerliefste kleine pluizebol. De mop die met een pak autodrop in haar handen in slaap valt. Onze grote vriendin met die prachtige en aanstekelijke schaterlach. Wat zijn wij toch een partij gek op je hier thuis.

Ik hou onwijs veel van jou, knappe druif!

Liefs,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

2 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

2 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

2 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

2 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

2 jaar geleden