We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch haar prachtige gezichtje aan de buitenwereld zien. Onze tweede dochter, en derde kindje, Maggie is geboren! Iedere maand houd ik een dagboek bij over hoe zij groeit en hoe wij het ouderschap ervaren. Deze maand: jouw kennismaking met de Efteling

Lieve Maggie,

De afgelopen maand ben je voor het eerst naar de Efteling geweest. Jep, we weten dat dit wellicht wat aan de vroege kant is. Maar je breekt geen record, want je broer was nog een maand jonger toen hij voor het eerst door de wondere wereld liep. Uiteraard heb je er helemaal niets van meegemaakt en zal je je er later nul komma nada van herinneren, maar volgens mij heb je wel een toptijd gehad. Je vond het heerlijk om gedragen te worden, lag lekker te dommelen in je mooie wandelwagen en genoot van de vele knuffels die je tussendoor kreeg.

Ik draag je nog steeds met ontzettend veel liefde, alhoewel je wel een klein beetje zwaar begint te worden. Je bent al eventjes niet gewogen, maar als we je lieve rolletjes tellen, merken we wel dat je flink gegroeid bent. Ik heb het geluk en de eer dat je ook nog steeds bij mij wil drinken. Dit zijn oprecht de mooiste momentjes van de dag. Ik vind het zo fijn om je lekker dicht bij me te hebben en je zelf te kunnen voeden. Volgende maand krijg je jouw eerste hapjes en wellicht dat het voeden dan ook wat minder wordt, dus ik geniet er nog even extra van.

Je broer en zus genieten op hun beurt weer onwijs van jou. Lewis heeft er af en toe moeite mee dat hij mij moet delen met jou. Dan is hij opeens helemaal overstuur als jij aan het drinken bent, omdat hij toevallig op schoot wil. Maar vlak daarna krijg je weer een enorm dikke knuffel van hem. Superschattig, want iedere keer als hij dat doet, barst je in lachen uit. Mae vindt het heerlijk als je bij haar op schoot komt zitten. Ze is zo'n lieve grote zus voor je.

Mama's kleine meisje. Ik hou van zoveel van jou. Je bent ons kleine zonnetje.

Liefs,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden