We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch haar prachtige gezichtje aan de buitenwereld zien. Onze tweede dochter, en derde kindje, Maggie is geboren! Iedere maand houd ik een dagboek bij over hoe zij groeit en hoe wij het ouderschap ervaren. Deze maand: mijn kleine spruitje is niet zo klein.

Lieve Maggie,

Klein spruitje van me! Alhoewel, klein? Zo kunnen we je niet echt noemen. Je groeit zo goed op mama's melk dat je inmiddels 5840 gram weegt. Nou kwam je niet echt klein ter wereld, maar je weet nu het bovenste lijntje van je groeicurve ook goed te vinden. En aangezien je ‘maar' 56 cm lang bent, moet ik toch voorzichtig concluderen dat die grammen zich vooral in jouw heerlijke wangetjes en armpjes bevinden.

Je favoriete plekje is bij mij in de draagdoek. Daar kan je echt uren slapen of gewoon lekker om je heen kijken. Gelukkig gaat het tukken in bed ook prima, maar als je zou mogen kiezen, vertoef je van vroeg tot laat in de Artipoppe. Een fancy draagdoek die ik enorm heb opgehemeld en die gelukkig ook iedere cent meer dan waard is.

De laatste weken dat je volledig bij mij bent, zijn inmiddels ingegaan. Op 8 maart begin ik weer met werken en ga jij twee dagen per week naar het kinderdagverblijf. Bij je broer heb ik geleerd dat je baby wegbrengen nooit went, dus ook tegen jouw eerste keer zie ik behoorlijk op. Maar je bent vast snel op je plek en ik weet dat je enorm lieve ‘juffen' hebt die je vast gaan overladen met knuffels.

Trouwens, ik heb geen idee waarom ik me daar nu al druk over maak, want ik heb gewoon nog vier heerlijke weken met jou! En die ga ik volledig vol plannen met knuffelen, knuffelen en…. knuffelen!

Ik hou van jou, knappe wup!

Heel veel liefs,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden