Onze geweldige dochter wordt grote zus! Mae is nog niet helemaal overtuigd, maar ik weet het echter zeker: er groeit een nieuw wondertje in mijn buik. Net zoals Mae krijgt ook onze nieuwe aanwinst een eigen dagboek. Deze week: krijg nou tieten!

Lief Koekje,

We zitten in week 30. WEEK DERTIG. Dit is de periode waarin het allemaal gaat gebeuren. Nu de big THREE O zich heeft aangekondigd, betekent dat ook jij bijna op de stoep staat. Nou ja, ‘bijna', ik moet in principe nog 10 weken wachten, maar ik heb er ook al drievierde opzitten. Hoe bizar is dat?

Mijn verlof gaat officieel over zes weken in, maar als eigenaar van een onderneming met klanttrajecten die gewoon doorlopen, vraag ik me stiekem weleens af hoe dat straks gaat in de praktijk. Ben ik het op een gegeven moment gewoon zat en stop ik met werken of is de energie die ik van mijn werk krijg ook wel een mooie afleiding? Het feit is dat je mams nog maar weinig afspraken buiten de deur plant in verband met harde buiken. Als ik erop let gaat het hartstikke goed, maar bij iets te veel enthousiaste geef jij een stevig signaal dat je nog wel lekker zit daarbinnen en er liever ook nog niet uitkomt. Naar het krijspaleis gaan met je zus was dan ook niet zo'n goed idee, maar haar vrolijkheid (behalve toen we weer naar buiten moesten) maakte een hoop goed.

Vandaag moeten we weer naar de dokter voor een groei-echo. Dat vind ik natuurlijk spannend, maar ik ben ook een beetje bang voor wat de weegschaal aangeeft. Ik ben behoorlijk wat aangekomen en dat gewicht wordt niet alleen veroorzaakt door de groei van mijn buik en jouw twee, inmiddels omvangrijke, melkfabrieken. Iedere keer als ik naar beneden kijk, schrik ik van het volume wat ik met me meesleep. Dit ben ik helemaal niet gewend! Maar mij hoor je niet klagen, ik geniet er nog even van voordat jij de dubbel-D-boel vakkundig (en met een goede reden!) verpest.

Mama houdt nu al ontzettend veel van jou!

Heel veel liefs,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden