Onze geweldige dochter wordt grote zus! Mae is nog niet helemaal overtuigd, maar ik weet het echter zeker: er groeit een nieuw wondertje in mijn buik. Net zoals Mae krijgt ook onze nieuwe aanwinst een eigen dagboek. Deze week: op de kop van de dokter en je kamertje

Lief Koekje,

Vorige week ben ik weer gezellig met jou bij de dokter geweest. Jij straalde zoals je altijd straalt, maar mama kreeg een klein beetje op haar kop. Tijdens het sporten en ook wanneer we aan het wandelen zijn, krijg ik regelmatig last van buikpijn en steken. Ik wist natuurlijk zelf al een beetje wat het was, maar de dokter gaf er een definitieve klap op: harde buiken. Op zich niet ongewoon aangezien we al 25 weken onderweg zijn, maar het is niet de bedoeling dat ik ze zo vaak heb. Dat wordt dus, net als bij je zus, een tandje rustiger aandoen.

Je bent een echte druktemaker en ik word ‘s avonds en ‘s nachts regelmatig van binnen bont en blauw gemept. Soms ben je zo enthousiast, dat ik bang ben dat je mijn buik uit stuitert. Tot nu toe doet het gelukkig nog geen pijn en kan ik met volle teugen genieten van je gezellige bewegingen.

Je papa en ik hebben besloten je kamertje zwart/wit te maken. Althans, jouw kamertje… en je papa en ik? Jij slaapt de eerste tijd bij je papa en mama op de kamer, omdat we met Mae ervaren hebben dat dat vooral in de eerste fase wat fijner was. Dus niet alleen jouw kamer, maar ook onze kamer wat zwart/wit! En ‘je papa en ik' hebben het ook niet echt samen besloten. Dat was voornamelijk ik, met van je papa de vrijbrief, als ik het maar een beetje netjes hield. Nou, dat moet best goed komen!

Tot volgende week, lief koekje!

Kus,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden