Onze geweldige dochter wordt grote zus! Mae is nog niet helemaal overtuigd, maar ik weet het echter zeker: er groeit een nieuw wondertje in mijn buik. Net zoals Mae krijgt ook onze nieuwe aanwinst een eigen dagboek. Deze week: de uitslag van de hart-echo.

Lief Koekje,

Of moet ik eigenlijk Karel tegen je zeggen? Je opa en oma hebben je oorspronkelijke werktitel een beetje verbasterd en inmiddels ga je als Kareltje door het leven. Papa en ik gebruiken deze naam ook steeds vaker, maar Koekje is door je grote zus gekozen. Ik denk dat we die dus maar gewoon lekker aan moeten houden.

De stand van zaken wat betreft de babybuik!

Op de laatste dag van 2019 bezochten wij het Erasmus MC om te kijken hoe het met jouw hartje ging. Door de antistoffen in mijn bloed heb jij (een kleine) kans op een hartblokkade. Bij Mae moest ik iedere week op controle, maar ze hebben die procedure aangepast. Nu kreeg ik dus alleen een bloedonderzoek en twee uitgebreide echo's. Een daarvan was vorige week en gelukkig was daar niets geks op te zien. We hoeven nu alleen nog maar naar het Maasstad Ziekenhuis voor de controles!

Ik merk wel dat ik wat verder in mijn zwangerschap raak, want opeens heb ik de behoefte om op te ruimen en alles in orde te maken voor jouw komst. Zo is de zolder al bijna helemaal opgeruimd en kreeg ik zaterdag opeens een aanval van ik-wil-de-douche-opnieuw-inrichten. Er ging een volle vuilniszak in de kliko en alles heeft een nieuw plekje gekregen. Over 16 weken (en een paar dagen) ben je er al en dat vind ik zo snel! We gaan de komende weken dus lekker aan de slag met jouw kamertje en het aanschaffen van alle spulletjes.

Hele dikke knuffel voor jou!

Liefs,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

10 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden