Onze geweldige dochter wordt grote zus! Mae is nog niet helemaal overtuigd, maar ik weet het echter zeker: er groeit een nieuw wondertje in mijn buik. Net zoals Mae krijgt ook onze nieuwe aanwinst een eigen dagboek. Deze week: je eerst kerst en dansen bij de schoonheidsspecialiste.

Lief Koekje,

De kerstdagen zitten er weer op. Het waren de eerste dagen met, maar tegelijkertijd ook de laatste dagen zonder jou. Je staat op iedere foto omdat ik trots mijn buik naar voren hou, maar ik kan ook niet wachten totdat ik je volgend jaar echt in mijn armen heb. Omdat ik in mei uitgerekend ben, ben je in december als alles goed gaat alweer 7 maanden. Niet echt een baby-baby meer, maar toch weet ik nu al zeker dat ik je in een kerstoutfit hijs.

Na de kerstdagen bezocht ik de schoonheidssalon. Dit stond al een hele tijd op mijn wensenlijstje, maar het kwam er steeds niet van. Uiteindelijk hakte ik de knoop door en terwijl ik daar heerlijk ontspannen lag, begon jij de lambada te dansen in mijn buik. Het begon met een paar voorzichtige schopjes, maar na een tijdje voelde ik gewoon hoe enthousiast jij met je billen aan het schudden was. Nu je wat groter bent (volgens mijn appje heb je al het formaat van een mango), voel ik je ook steeds duidelijker en dat maakt me zo blij!

31 december hebben weer een uitgebreide echo in het ziekenhuis. Dan gaan ze je hartje nogmaals goed onderzoeken om te kijken of er echt geen afwijkingen op te zien zijn. Alhoewel ik dat heel erg spannend vind, heb ik er ook alle vertrouwen in. Tot nu toe waren alle berichten goed, dus ik hoop heel hard op Oudjaarsdag hetzelfde bericht te horen.

In het nieuwe jaar begin ik ook met het kopen van alle spulletjes die ik voor jou nodig heb. Ik kan niet beloven dat er niet toevallig toch een roze romper tussendoor glipt.

Heel veel liefs!

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden