Onze geweldige dochter wordt grote zus! Mae is nog niet helemaal overtuigd, maar ik weet het echter zeker: er groeit een nieuw wondertje in mijn buik. Net zoals Mae krijgt ook onze nieuwe aanwinst een eigen dagboek. Deze week: nesteldrang en keiharde karatetrappen.

Lief koekje,

Met een beetje geluk heb jij de langste tijd in mijn buik inmiddels gehad. Dat is een feestje! Ik ben niet meer misselijk en de moeheid verdwijnt langzaam, dus ik begin nu pas echt de lol van zwanger zijn in te zien, maar toch kijk ik ook wel erg uit naar het moment dat we jou mooie kleertjes aandoen en kunnen knuffelen.

Over mooie kleertjes gesproken, ik heb de enorme hoeveelheid kleding van je zus eens uitgezocht. Er moest door vijf vuilniszakken heen worden geworsteld, maar toen was de selectie wel gemaakt. Een vuilniszak kon rechtstreeks naar de textielbak, eentje gaat er naar een vriendinnetje van Mae, twee verdwijnen er in de schuur en de laatste is volgepropt met unisex kleding die jij straks ook aan kan. Gelukkig blijft er nog genoeg om te shoppen, want vooral kleine maatjes komen we tekort. Maak je daar trouwens maar geen zorgen om, je moeder is een expert in winkelen.

Je bent een druk mannetje en iedere dag voel ik wel een paar rake karatetrappen, helemaal als ik in bed lig. Ik geniet daar echt intens van. Bij ieder schopje op een nieuw moment begroet ik je met ‘hi ventje!' en leg ik even mijn hand op mijn buik. Ik ben zo benieuwd of jij dat ook merkt!

We hebben straks een echo bij mama's dokter en volgende week zien we jou ook nog even bij jouw dokter. Ga je naar ons zwaaien?

Liefs,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden