40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle tijd, plus een dag extra zitten, maar inmiddels hebben we kennis mogen maken met de knappe Lewis. Iedere maand schrijf ik een nieuw hoofdstuk van zijn dagboek en vertel ik hoe het met hem en met ons gaat. Deze maand: van voor naar achter, van links naar rechts.

Lief Koekje,

Maand vier is aangebroken! En weet je wat het grappige is? Volgende week begint jouw zus aan maand 40. Geen idee waarom, maar op een of andere manier vind ik het heel bijzonder dat jullie zo syncen.

De afgelopen maand ging je van heel vrolijk naar heel knuffelig en van heel veel lachen naar flinke huilbuien. Doordat Mae hier als baby ook doorheen ging, wisten we wat ons te wachten stond: jij kreeg een update! En toen ik mijn Oei, Ik Groei app opende, werd ons vermoeden ook bevestigd. Je bevond je midden in een sprong die je heel veel nieuwe vaardigheden bracht, maar ook flink wat humeur schommelingen. We hebben er dus stevig op los geknuffeld, maar gelukkig ook veel gelachen.

De dansjes die je in mijn buik deed (ik zei regelmatig dat je de lambada aan het dansen was) doe je inmiddels ook in de box en op je speelkleed. Je rolt van je buik naar je rug en weer terug, maar vindt het ook enorm geestig om gewoon om je as te draaien.

De afgelopen maand ben je ook voor het eerst op vakantie geweest, namelijk een midweek naar de Efteling. Je hebt er weinig van meegekregen, maar wat we daar wel ontdekt hebben, is dat je groot fan bent van de draagdoek. Binnen twee stappen ben je in slaap gevallen en dan knor je rustig een gat in de dag. Mama vindt het heerlijk om je te dragen, maar begint het inmiddels wel te voelen dat je al bijna de 7 kilo aantikt. Superbaby van me!

Op naar een nieuwe maand vol liefde, lachen en knuffelen. En misschien, heel misschien, ook een nachtje doorslapen?

Mama houdt van jou!

Heel veel liefs,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden