40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle tijd, plus een dag extra zitten, maar inmiddels hebben we kennis mogen maken met de knappe Lewis. Iedere maand schrijf ik een nieuw hoofdstuk van zijn dagboek en vertel ik hoe het met hem en met ons gaat. Deze maand: Je bent jarig!

Liefste lieve Koekje,

Het is zover! Je bent vandaag 1 jaar geworden. Van harte gefeliciteerd lieve, knappe vent van me. Al een jaar lang ben jij bij ons en ik kan me niet eens meer voorstellen hoe het voor jouw komst was. Je bent zo'n vrolijk mannetje en als jij lacht, smelt iedereen meteen. Maar gelukkig kan je ook heerlijk mopperen. Zo moeten we onwijs snel door de woonkamerdeur heen, omdat jij anders alweer op de gang te vinden bent. En op de gang zijn betekent maar een ding: als een dolle de trap op klimmen!

Je zit namelijk geen seconde stil. Maar dan ook echt geen seconde. Je rent (letterlijk) van hot naar her, klimt overal op en kruipt overal onder door. Mama heeft geen moment rust meer, maar als ik jou dan zo lekker bezig zie, ben ik vooral onwijs trots op je. Je kan jezelf uren vermaken met het speelgoed van je zus of gewoon met een blaadje wat je toevallig ergens tegenkomt. Je laat je niet snel tegenhouden door iets, want je probeert het (met of zonder grof geweld) net zolang tot het je wel lukt. En je komt regelmatig een heerlijke dikke knuffel en kus halen.

Het jaar is voorbij gevlogen, lieve Lewis. Jammer genoeg hebben we nog lang niet alle leuke dingen kunnen doen die ik op de planning had staan. Natuurlijk ben je wel twee keer in de Efteling geweest (wat niet veel baby's van 1 kunnen zeggen!), maar helaas hebben we nog steeds niet gezwommen, heb je nog geen kinderboerderij van dichtbij gezien en moet Monkey Town ook nog even op zich laten wachten. Gelukkig word jij net zo blij van een middag klauteren in de speeltuin of zandhappen in de zandbak. Als het straks weer mag, gaan we alles inhalen!

Liefste Lowietje, we gaan je vandaag helemaal plat knuffelen en er een topdag van maken.

Mama houdt ontzettend veel van jou!

Hele dikke kus,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden