SHOPLOG – Een nieuwe garderobe voor Mae

Tot maat 68 had ik veel kleertjes, maar nu Mae richting 74 gaat, begint mijn kledingvoorraad voor de kleine wup op te raken. Tijd voor een nieuwe garderobe! En ik viel met mijn neus in de boter, aangezien er nu overal sale is. Het was even goed zoeken tussen alle afgedankte hertentruien, feestjurken, glitterschoenen en kerstmanpakken door, maar uiteindelijk heb ik een aantal pareltjes in de wacht kunnen slepen. 

Deze shoplog maak ik overigens niet omdat ik zo'n groot fashionbeest ben, hoor. Het komt vaak genoeg voor dat ik Mae iets aantrek en dat ik dan in daglicht moet concluderen dat die 2 kleuren niet helemaal matchen. Maar omdat ik altijd zoveel leuke reacties krijg op blogs over Mae, leek het me leuk ook dit met jullie te delen. Daarnaast ben ik stiekem ook best trots op wat ik bij elkaar heb weten te scharrelen, vooral het Tokkie-overalletje!

Kind in panterprint

Hij is wat groot uitgevallen dus ik denk dat het nog wel even duurt voordat Mae hierin past, maar hoe stoer is dit panterprint pakje? Hij heeft zelfs oortjes! Ik trek hem niet aan als m'n moppie naar het kinderdagverblijf gaat, maar wanneer we een heerlijke chillzondag hebben en we allemaal de dag doorbrengen in ons joggingpak, dan kan ze hem prima dragen. 

Suikerspin

Alhoewel ik van tevoren riep dat mijn dochtertje echt niet alleen maar roze zou dragen, is dat wel de kleur die de klok slaat in haar kledingkast. Toch kon ik deze superschattige suikerspin-jurk niet laten liggen toen ik hem zag. De maillot hoorde er niet bij, maar past qua kleur perfect. Stiekem zou ik dit setje ook gewoon in mijn maat willen hebben. 

Marie for the win

Van konijnenmaillot naar kattentruitje: Marie for the win! Het verbaast je vast niet dat ik meer een hondenmens ben, maar dit te leuke truitje met Marie (van de Aristokatten) erop, moest gewoon mee. De trui zat in een pakket met nog een ander modelletje. Dat is donker en heeft 1 print van Marie. De spijkerbroek is de allereerste van Mae. Ik ben benieuwd of hij makkelijk over haar zachte beentjes gaat!

Alle kleertjes komen van de H&M en zijn (jammerdebammervoormij) niet gesponsord. In totaal heb ik 2 shirtjes, 2 maillots, 2 pyjama's, 1 broekje, 1 pakje en 1 jurkje gekocht voor € 58,-. De sale was me gunstig gezind! Waar winkel jij graag voor je kleine gup? 

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden