Onze zoektocht naar het perfecte geboortekaartje

Ik ben 5.5 jaar geleden niet alleen een hele lieve, maar ook nog eens een vreselijk creatieve man tegen het lijf gelopen. Dat is sowieso heel handig als je puur toevallig een eigen blog hebt (hear, hear), maar ook als er iets gemaakt moet worden, zoals het perfecte geboortekaartje. 

Toen we samen gingen wonen, heeft Wim een geweldige housewarming-kaart in elkaar gedraaid. Hij was zelfs zo stylish dat het eerder leek alsof we een hotel gingen openen, dan dat we onze intrek namen in een Rotterdams stulpje.

Een kanshebber || Bron: hierbenik.nl

Niet zonder slag of stoot

Drie jaar later deed manlief precies hetzelfde met onze trouwkaart. Doordat hij helemaal door ons was samengesteld, was hij origineel, persoonlijk en ook nog eens precies naar onze smaak. Ik kan niet zeggen dat het zonder slag of stoot ging (er zijn flink wat woorden aan vuil gemaakt), maar uiteindelijk waren we helemaal tevreden.

Mislukte ballonnetjes

Omdat de vorige twee kaartjes zo in de smaak vielen, wilden we in eerste instantie ook het geboortekaartje zelf ontwerpen. Althans… Wim ontwerpt en ik lever mijn ongezouten mening. Maar omdat er nogal wat bij komt kijken, zoals de proefdruk, weer opnieuw aanpassen, het uiteindelijk laten drukken et cetera, hebben we besloten dat toch maar niet te doen. Ik denk dat we op dat moment namelijk wel wat anders aan ons hoofd hebben dan een scheef hartje of een mislukt ballonnetje.

Ook deze vonden we super leuk! || Bron: hierbenik.nl

Het geboortekaartje

Het wordt dus geen zelf ontworpen geboortekaartje, maar eentje uit het enorme assortiment van hierbenik.nl. Het leuke aan deze website is dat je best nog een hoop kan aanpassen, waardoor het toch een heel persoonlijk, leuk en bovenal super vrolijk kaartje is geworden. Het uiteindelijke resultaat hou ik natuurlijk nog even geheim, maar ik kan niet wachten totdat we hem mogen versturen!

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden