homepage

Mama gaat naar Kraantje Pappie (maar durft dat eigenlijk niet hardop te zeggen)

Mams gaat aan de boemel, aan de rol, uit d'r plaat, alles! Voor het eerst sinds de geboorte van Mae ga ik helemaal alleen een nachtje weg. Ik heb er onwijs veel zin in, maar vind dat stiekem ook een verschrikkelijk gevoel.

Natuurlijk ga ik weleens een avondje de hort op (waar denk je dat die reviews anders vandaan komen?), maar ik ben nog nooit een nachtje alleen weggeweest sinds Mae er is. Ik zag er vaak de noodzaak niet van in. Dit keer heb ik echter een extreem goede reden, want ik ga naar het concert van Kraantje Pappie!

Al schijn ik me daar volgens een collega voor te moeten schamen…

Hoe het ook zij, ik heb er zin in en ben van plan heel wat dansjes te maken. Voordat het concert begint, duik ik samen met mijn mede-Kraan-fangirls-vriendin nog even Amsterdam in, dus ik heb gewoon echt een hele dag voor mezelf. Man, wat heb ik daar naar uitgekeken.

Slechte moeder alert

En daarover ben ik al de hele week in gevecht met mezelf. Hoe durf ik te zeggen dat ik uitkijk naar een paar momenten zonder mijn dochter? Ik moet wel de slechtste moeder op aarde zijn. Ik vind het met Mae toch ook ontzettend fijn?

Dat is zeker waar. Ik geniet intens van alle mooie momenten met mijn kleine Erwt, maar door het temperament en haar tweede verjaardag vol in het zicht, zijn het niet alleen maar leuke momenten. Het zijn ook woede-aanvallen, hele dagen vastgeplakt zitten aan mama en gebroken nachten. Het lijkt me fijn om me 24 uur geen zorgen te hoeven maken om vieze handjes op m'n nieuwe broek of om alleen naar de wc te kunnen, zonder dat er een lief stemmetje ‘mama plassen? Mae ook plassen!' zegt.

Er worden zelfs outfits geshopt!

Amsterdam, ik kom eraan!

Dus dat stomme stemmetje stop ik heel ver weg. Ik ga onwijs genieten van het gezellige weekend met mijn vriendin, het concert van Kraan (ik mag Kraan zeggen) en het lekkere eten dat we naar binnen gaan schuiven. 

Uiteraard komt er een review online over alle eettentjes die we bezoeken! We gaan naar de Vegan Junk Food Bar, dus dat belooft spectaculair te worden.

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden