Baby spam

Mama vloggers die je niet mag missen

Vlogs kijken is een guilty pleasure, de perfecte manier om stiekem andermans leven binnen te dringen om te kijken wat zij allemaal uitspoken. Oké, dat klinkt heel creepy. Gelukkig filmen mama vloggers alles vrijwillig en hoef ik me niet schuldig te voelen over al dat gluren. Ik heb de leukste mama vloggers voor je op een rij gezet!

Zelf krijg ik ook regelmatig de vraag of ik wil vloggen, maar daar voel ik echt niets voor. Het lijkt me zo'n gedoe, de hele tijd die camera achter je aanslepen. En voor mijn gevoel heb ik ook echt niets belangrijks te vertellen. Ik hou het wel bij schrijven over Mae.

Nu moet ik direct eerlijk zeggen dat veel mama vloggers ook niet per se iets heel wereldschokkends melden in hun filmpjes, maar ze kijken wel lekker weg en dat is ook belangrijk.

Deze mama vloggers mag je niet missen

1. De Huismuts

Dit is voor mij de mama vlogger der mama vloggers. Ze is niet alleen ontzettend knap, maar heeft ook nog eens een hele leuke stijl en 2 prachtige kinderen.

2. Kelly Caresse

Kelly was de eerste vlogger die ik ben gaan volgen en dat was niet eens vanwege haar knappe kindjes. Ze vertelt namelijk ook veel over haar ondernemersleven en geeft leuke tips over van alles en nog wat.

3. Elise Joanne

Deze dame vlogde ik al op Instagram voordat zij moeder werd. Sinds de komst van kleine Fos is hij regelmatig de ster van de show in haar online video dagboeken.

4. Sannie zoekt geluk

Sannie beviel vorig jaar van haar dochtertje Charlie en was binnen enkele maanden weer in verwachting. Deze tweede knappe spruit is inmiddels ook ter wereld gekomen en hoe het er bij haar thuis aan toegaat, laat ze je zien in haar vlogs.

5. La vie Sanne

Sanne volgde ik eerst alleen via Instagram, totdat ik erachter kwam dat ze ook ontzettend leuke vlogs maakt! Wekelijks komt er een nieuwe leuke video online waarin ze je een kijkje geeft in haar dagelijkse leven.


6. Lief Thuis

Jodi van Lief Thuis is echt de leukste mama vlogger die ik ken. Die vrouw zelf is al te knap voor woorden, maar ook haar zoontjes zijn superschattig. Haar vlog over de vakantie was er een om bij weg te dromen.

Welke vlogger volg jij graag? Ik ben benieuwd!

Gabriella

Bekijk de berichten

    • Graag gedaan, Diana! Als je een leuke aanvulling hebt voor het lijstje, dan zet ik hem er graag bij :).

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden