Onze geweldige dochter wordt grote zus! Mae is nog niet helemaal overtuigd, maar ik weet het echter zeker: er groeit een nieuw wondertje in mijn buik. Net zoals Mae krijgt ook onze nieuwe aanwinst een eigen dagboek. Deze week: nu weten we het zeker! Je bent een….

Lief koekje,

We hebben de twintigwekenecho gehad. Dat is altijd een spannend moment. Zit alles erop en eraan? Zit er niet te veel op, zoals bijvoorbeeld een teentje of twee extra? Hoe ziet je hartje eruit en groei je wel helemaal goed? Gelukkig ben je helemaal goedgekeurd en hoeven we ons nergens zorgen om te maken. Over twee weken hebben we nog een uitgebreide check van je hartje, maar voor nu zijn er nog geen signalen dat er hartafwijkingen op kunnen treden.

En uiteraard werd er ook weer gekeken naar de kleurtjes die we voor je kunnen kopen. Wordt alles felroze en kunnen we de garderobe van Mae een-op-een doorgeven of mag ik weer opnieuw gaan shoppen voor blauwe rompers?

Het was een check, check, dubbelcheck, maar de dokter weer het dit keer zeker. Mae krijgt een broertje! Daar was ze overigens niet zo van onder de indruk. Toen ik vroeg of ze liever een broertje of een zusje kreeg, ging ze voor een zusje. Maar daarna zei ze dat het van haar ook een jongetje mocht zijn. Makkelijk kind hoor, die zus van jou.

Tijdens de echo kwam ik opeens tot het besef dat ik al over de helft ben. Ik heb er al langer opzitten dan dat ik nog hoef te wachten voordat ik jou in mijn armen mag sluiten. Ik kijk er nu al naar uit, kleine knapperd!

Heel veel liefs,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

10 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden