Daar ben ik weer! Je dacht toch zeker niet dat ik voorgoed weg was, hè? Welnee, ben je mal. Oké, ik moet eerlijk bekennen dat ik daar een nanoseconde over na heb gedacht. Maar ik kan jullie toch helemaal niet missen? 

Ik heb besloten niet sentimenteel te doen, dus je kan me niet uitlachen omdat ik zit te brullen. Genooooten heb ik, van mijn heerlijke blogvakantie, maar het is tijd om weer aan de slag te gaan. De druk is weg, ik voel geen ‘moeten' meer en ik heb bakken met inspiratie om met jullie te delen.

Dit zit eraan te komen

Ik heb al 2 fijne recepten klaarliggen die allebei een gezonde inslag hebben. Zo staat er een pasta op de planning en heb ik een nieuw soort bananenbrood gemaakt. Daarnaast werk ik nog steeds samen met 2 waanzinnige leuke foodbloggers, namelijk Anne van Healthyfoodlove en Stephanie van Foodiemuch_ dus wie weet dat daar ook nog wat lekkers van online komt.

Op schrijfgebied komen er natuurlijk veel verhalen over Mae aan. Morgen kan je alles over haar eerste verjaardag lezen. Deze hebben we in 3 (drie, jawel!) keer gevierd, dus ik heb een hoop te vertellen. Daarnaast ben ik nog steeds druk met mijn opleiding tot Lifecoach en daar leer ik ontzettend veel van.

Minder leuk is dat Quatorze Juillet er weer aan komt. Het is inmiddels bijna 2 jaar geleden dat Wim en ik daar de aanslag meemaakten en rond deze tijd hebben we het allebei niet makkelijk. Ik heb echter besloten dat 14 juli dit jaar de dag wordt waarop wij de kans kregen het leven nog meer te waarderen. En uiteraard schrijf ik daar een paar velletjes over vol.

Uhm, Gab… Waar is die fitgirl gebleven?

Dat zou ik inderdaad bijna vergeten; zo noem ik mezelf (gekscherend weliswaar) ook nog weleens! Natuurlijk blijf ik daar ook gewoon over schrijven. Zodra ik een tip heb die mega handig is of een oefening ontdek waar ik dol enthousiast van word, gooi ik dat direct het wereldwijde web op.

Vanaf morgen (maar eigenlijk al vanaf vandaag dus!) word je weer flink gestalkt met allerlei verhalen. Laat je me weten wat je ervan vindt? 

Heel veel liefs, 

Gabriëlla 

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

10 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden