Categorieën Baby spamhomepage

De kerstoutfits van Mae (meervoud ja, want het zijn er 3!)

Kijk, het zit gewoon zo: op 1 been kan je niet lopen. Dit spreekwoord had ik prima kunnen gebruiken als ik maar 2 kerstoutfitjes voor Mae had gekocht. Maar nee, ik kon me weer eens niet inhouden en moest er 3 aanschaffen. Ik heb echter een goede reden. We gaan namelijk op zowel kerstavond, als eerste kerstdag en tweede kerstdag de hort op. Dat zijn 3 hele goede redenen toch? Geeft niet als je het er niet mee eens bent, dat was Wim ook niet. Helaas voor hem had ik ze toen al gekocht. 

Kerstavond

Kerstavond

Kerstavond wordt standaard bij mijn schoonouders gevierd, inclusief alle (schoon)zussen, (schoon)broers, neefjes en nichtjes. Zo ook dit jaar, maar het is voor het eerst dat wij met z'n drieën aanwezig zijn. Zo'n gek idee eigenlijk! En tegelijkertijd ook enorm leuk, want nu kon ik een keertje extra shoppen. Het truitje met de te leuke pinguïns komt van Hema, het velvet broekje van H&M en de zwarte maillot is van Zara Kids.

Eerste kerstdag

Eerste kerstdag

Op eerste kerstdag chillen we vooral met de billen, heerlijk! ‘s Ochtends staat er weinig spannends op de planning, zodat we heerlijk uit kunnen slapen (hahahahahahahah – grapje. Mae doet niet aan uitslapen) en op ons gemak kunnen ontbijten. Rond borreltijd vertrekken we naar mijn ouders en hijs ik Mae in haar verschrikkelijk schattige rendierjurk van H&M. De matching maillot komt van Hema.

Tweede kerstdag

Tweede kerstdag

Eerlijk is eerlijk, die tweede kerstdag is vooral in het leven geroepen om nog een dag te kunnen snaaien en graaien. Geen enkel probleem, het betekent voor mij gewoon een extra dag geweldige kleding uitzoeken voor onze mop. Omdat we naar de oma van Wim gaan, gaat ze op chic. Dit betekent dat ik haar in een enorm snoezig Zara-jurkje hijs met daaronder een maillot van H&M.

Ik kijk nu al uit naar haar verjaardag: nog meer leuke outfits kopen. 

Bij deze wens ik jullie direct onwijs mooie kerstdagen! Geniet van de gezelligheid, van elkaar en van alle lekkere dingen.
Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden