Categorieën homepageZuchtjes wind

2 jaar getrouwd – zo zouden mijn trouwgeloften er nu uitzien

Op 8 juli 2016 sprak ik voor familie en vrienden mijn trouwgeloften uit tegen mijn prins op het witte paard. Inmiddels zijn wij 2 jaar verder en vieren Wim en ik vandaag onze papieren bruiloft. Alhoewel ik nog steeds achter ieder woord sta dat ik toen uitsprak, weet ik zeker dat mijn trouwgeloften er nu heel anders uit zouden zien. Dus besloot ik ze te herschrijven. 

Liefste Wim,

Als er bij ‘in voor- en tegenspoed' in het woordenboek een foto zou staan, dan zou het er 1 van ons zijn. Al 7 jaar sta jij aan mijn zijde. Wat er ook gebeurt, je wijkt geen centimeter en ik kan je niet vaak genoeg zeggen wat voor geweldig gevoel dat is.

Tegenspoed hebben wij genoeg gehad. We hebben regelmatig in een niet te omschrijven diepte gekeken, maar nooit liet jij mijn hand los. Als we vielen, vielen we samen en we wisten iedere keer weer omhoog te klimmen omdat 1 van ons het richeltje vast kon grijpen. Alles wat wij hebben meegemaakt, heeft ons sterker gemaakt. En dat is precies dat jij mij altijd hebt beloofd: wat er ook gebeurt, jij en ik komen er sterker uit.

Al 7 jaar mijn vriendje!

Gelukkig overtreffen onze hoogtepunten alle ellende ruimschoots. Want als we iets samen goed kunnen, dan is het wel genieten. Alle mooie reizen die we hebben gemaakt vormen een aaneenschakeling van geluksmomenten en ik weet zeker dat we nog veel meer prachtige herinneringen aan deze ketting gaan rijgen.

Maar alle fijne, mooie en lieve karaktertrekken die je hebt, verbleken bij jouw meest bijzondere eigenschap: namelijk het zijn van een geweldige vader. Ik weet hoe erg jij de jouwe soms mist nu je zelf papa bent, maar ik weet ook zeker dat hij onwijs trots op je zou zijn geweest. Mijn hart spat regelmatig uit elkaar van geluk als ik zie hoe gek Mae op jou is en andersom.

Wat zeg je tegen de man die alles al van je heeft gezien? Die bij je was toen je oog in oog stond met het donkerste plekje van je ziel? Die je hand vasthield tijdens de geboorte van het mooiste kindje op aarde? Die hoofdschuddend en tegelijkertijd glimlachend naar je kijkt als je weer eens op de proppen komt met een zelfgebakken cake zonder suiker en daar ook nog eens mega enthousiast over bent?

Daar kan je alleen maar tegen zeggen dat je ongelooflijk blij bent dat diegene in je leven is en dat je ontiegelijk veel van hem houdt. Je bent de beste vader voor mijn kind en de beste echtgenoot voor mij die ik me kan wensen. Ik hoop dat we nog jaren en jaren mogen genieten van ons prachtige gezin.

Hele dikke kus,

Gabriëlla

Gabriella

Bekijk de berichten

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

10 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden