Badpakken met blote billen en spiegelbeelden – waarom deze 2 dingen perfect samen gaan

Kennelijk zijn badpakken weer hip geworden. Ik weet niet wanneer dit is gebeurd en ik heb overduidelijk een briefing gemist, maar agh, ik loop wel vaker een trend of 3 achter. Ik heb er in ieder geval 1 besteld en vreesde al voor het moment dat ik in de spiegel moest kijken. Maar guess what? Dit keer gingen badpakken met blote billen en spiegelbeelden perfect samen! 

Ik bleef al een tijdje op hetzelfde gewicht hangen. Op zich was ik er niet ontevreden mee, maar zoals ik december met mezelf had afgesproken, moest er nog wat af. Ik wil namelijk weer net zo fit zijn als voor de bevalling, en dat gaat nu eenmaal iets beter als ik die laatste 3 of 4 kilo nog zou kwijtraken.

Toen bikini's nog hip waren en ik genoot van de Italiaanse zon.

Billen

Door een super gemotiveerde vriend had ik de smaak van het sporten weer te pakken en de week zonder vlees deed de rest. Ik at weer lekker gezond en gevarieerd en maakte tijd om minimaal 3 keer per week gewichten in het rond te gooien. Kortom, ik zat lekker in m'n vel!

En toen kwam er een bestelling van de H&M binnen. Ik had een heel gaaf badpak besteld en ik kon niet wachten om hem aan te trekken. In mijn hoofd zat het beeld van Doutzen Kroes met een vergelijkbaar badpak en in gedachten zou ik de billen van Kim Kardashian zien zodra ik mijn rug naar de spiegel keerde.

Hallo knap en fijn spiegelbeeld!

Dikke domper deluxe. Ik zag het natuurlijk geen van tweeën. Maar weet je wat me wel opviel? Dat ik er goed uitzag in dat badpak! En geloof me als ik zeg dat ik dit schrijf met trillende knietjes, want mezelf complimentjes geven, ben ik nog aan het leren.

Natuurlijk kan ik ongeveer 100 dingen opnoemen die ik graag anders zou zien, waaronder toch echt een grotere bilpartij aangezien de badpakken van tegenwoordig slechts 10% van het billenvlees bedekken. Maar laat ik dat dit keer nou eens gewoon niet doen en alleen maar kijken naar de positieve dingen die ik zie in de spiegel. Waarom zouden we onszelf eigenlijk altijd maar in de put praten, terwijl die persoon die tegenover je staat, je ook heel veel fijne dingen laat zien? Het is namelijk ook weer niet zo dat we onszelf een heel stuk beter gaan voelen zodra we een rijtje minpunten opnoemen.

Dus ik daag jou uit om dat ook niet te doen zodra je een nieuwe bikini of badpak scoort, of je oude exemplaar weer uit de kast pak. Kijk nou eerst eens hoe geweldig je eruit ziet. Dat is namelijk pas echt wat de spiegel je laat zien! 

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden