Categorieën Eten is liefdehomepage

5 foodbloggers waar je ongelooflijk blij van wordt

Vroeger had ik posters van Enrique Iglesias boven m'n bed, naast die van Ebi Smolarek (mijn allergrootste kleine meisjes crush) en Jan Kooijman. Tegenwoordig ben ik geen fan meer van popidolen en voetballers, maar van Instagrammers. Ik heb de 5 tofste foodbloggers waar je ongelooflijk blij van wordt, voor je op een rijtje gezet. 

1. Ashley Willems

Toen ik begon met haar te volgen, had ze rond de 10.000 volgers. Inmiddels zijn dat er bijna 30k en dat gun ik Ashley enorm! Haar foto's zijn om van te kwijlen en de taarten die deze blonde foodblogger maakt, zijn ware kunstwerkjes. Ik was dan ook dolgelukkig toen ik zag dat ze hier in de buurt woonde, want dan kon ik ook zo'n pracht exemplaar bestellen! Inmiddels hebben we contact gehad en gaat Ashley de verjaardagstaart voor Mae maken.

 

2. De Hippe Vegetariër

Deze foodblogger weet pas echt wat lekker vegetarisch eten is! Zij tilt de groentenrijke hapjes naar een hoger niveau, zonder dat je je afvraagt hoe je dat ooit zelf moet bereiden. Isabel Boerdam, zoals De Hippe Vegetariër heet, heeft niet alleen een enorm goedlopende blog en Insta account (13,7k volgers, dames en heren) maar heeft ook al een boek uitgebracht.

3. Just.By.Co

Je kan niet naar de foto's van Colette kijken zonder trek te krijgen. Deze foodblogger tovert de lekkerste recepten uit haar oven en maakte dit iconische sushi-taartje. Daarnaast is ze ook nog eens gastblogger voor Oh My Pie. Een enorme bezige bij door wie je wel geïnspireerd moet raken.

4. HappyfoodieNL

Don't be moody, be a happy foodie. Een prima slogan als je het mij vraagt, en zo denkt deze Nederlandse vegan foodblogger er ook over. Haar foto's zijn ware kunstwerkjes en ook nog allemaal plantaardig. Ik denk bij haar Instagramaccount regelmatig: hmm, dat moet ik ook weer eens eten.

5. Miss_Havermout

Hanne is fulltime foodie èn studente Food Innovation. Dat zorgt voor prachtige combinaties en heerlijke gerechten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mango-mint-komkommerkwarktaartje? Het zijn smaken die je waarschijnlijk zelf niet zo snel samen zou zetten, maar die wel ongelooflijk lekker zijn. En mocht het gerecht je niet overtuigen, dan weet ik zeker dat de foto's dit wel doen.

Ik blijf te gekke Instagramaccounts ontdekken, dus ik maak snel een nieuw lijstje voor jullie. Dan met mijn 5 favo sporters!  

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

10 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden