Categorieën homepageMindset

My parents are getting me a HOOMAN!

Ik weet nog dat ik dacht: zo'n vaart zal het niet lopen, toen de pastoor het tijdens onze huwelijksinzegening over ‘ga heen en vermenigvuldig u' had. Little did I know dat ik 5 maanden later deze blog zou schrijven. 

Ja, je leest het goed. Met zeer veel trots en nu al ontelbaar veel liefde mag ik jullie vertellen dat Wim en ik in mei de ouders worden van het allermooiste en -liefste meisje ooit. Ons kleine Erwtje (haar werktitel) groeit als kool en volgens de laatste echo zit alles erop en eraan. Ik groei gezellig mee en na een ruige start met flink wat knuffels met de wc, voel ik me ook weer helemaal goed.

Hij is nu al gek op de slofjes van zijn zus.

Toeter moet nog wat wennen aan zijn nieuwe taak als grote broer, maar is in ieder geval nu al gek op de slofjes van zijn zus.

Wat betekent dit voor Gezond met Gab?

Eigenlijk niet zoveel. Gab blijft nog steeds Gezond. Oké, slank misschien niet meer. Mijn buikje valt bijna niet meer te ontkennen en ook de omvang van mijn borsten en billen neemt in een gestaag tempo toe. Daarnaast komen er een aantal nieuwe rubrieken bij, zoals Lief Erwtje – Recepten, Lief Erwtje – Dagboek en Lief Erwtje – Blogs. Zondag is Hardloopdag verdwijnt, omdat ik simpelweg niet meer kan hardlopen. Eerst was ik te misselijk en nu drukt mijn buik zo op mijn blaas dat ik iedere kilometer moet plassen – niet ideaal. Wel blijf ik nog wekelijks recepten posten en verschijnen er blogs over voeding op de website.

My parents are getting me a HOOMAN!

We zijn allebei enorm dankbaar dat we na alle ellende omtrent Nice zo'n prachtig wonder mee mogen maken. Alhoewel we ons ervan bewust zijn dat het meemaken van een terroristische aanslag niet de beste basis is, kunnen we ons geen mooier teken van boven wensen.

Gabriella

Bekijk de berichten

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden