Wauw, ik mag voor de derde keer zwanger zijn! Wat een wonder. Tijdens iedere zwangerschap heb ik een dagboek bijgehouden en zo ook deze keer. Wekelijks deel ik alle mooie geluksmomenten, maar ook de struggles, onzekerheden en het balanceren tussen twee kindjes en een zwangerschap. Deze week: samen met mama op vakantie.

Lief Roosje,

Ik schrijf dit hoofdstuk van jouw dagboek liggend in een heerlijk bed. Niet mijn eigen, maar die van een prachtig B&B in Zeeland. Ik ben drie daagjes alleen op pad. Dat stond al een hele lange tijd op mijn lijstje en omdat jouw papa nu ook vakantie heeft en dus bij Mae en Lewis kan blijven, leek ons dit het perfecte moment. Jij zit nog veilig in mijn buik wat er stiekem voor zorgt dat ik helemaal niet zo ‘alleen' op reis bent. Regelmatig verras jij mij met een lief schopje, maar ook vaak genoeg met een welgemikte karatetrap. Ik vind ze allemaal even gezellig en word er altijd vrolijk van.

Op papier begint jouw kamertje ook al vorm te krijgen. Omdat we in februari (ook nog) gaan verhuizen, hebben we besloten in ons huidige huis niets meer aan je slaapplek te doen. Je komt, net zoals Lewis, sowieso eerst bij papa en mama op de kamer slapen, dus een eigen plekje heb je ook nog niet echt nodig. Zodra we over zijn, staat er een prachtig kamertje voor je klaar met de mooiste kleuren en de leukste accessoires. Maar of hij kan tippen aan de kamer van je zus, durf ik niet te zeggen. Die is inmiddels al af en voorzien van een gigantisch groot prinsessen-eenhoorn-behang. Zie daar maar eens overheen te komen.

Vlak nadat dit hoofdstuk van jouw dagboekje online staat, gaan je zus en ik samen nog iets leuks doen, namelijk naar jou kijken! Mae wil al heel lang mee naar het ziekenhuis en omdat ze nu vakantie heeft, kan dat ook. Ik ben zo benieuwd wat ze ervan vindt. Maar bovenal ben ik vooral heel blij om jou straks weer te zien.

We zijn nu allemaal al stapelgek op je!

Liefs,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden