Onze geweldige dochter wordt grote zus! Mae is nog niet helemaal overtuigd, maar ik weet het echter zeker: er groeit een nieuw wondertje in mijn buik. Net zoals Mae krijgt ook onze nieuwe aanwinst een eigen dagboek. Deze week: de strijd om de namen is nu echt losgebarsten.

Lief Koekje,

Je bent inmiddels zo zwaar als een kokosnoot en zo groot dat je tegelijkertijd op mijn blaas kan stampen en mijn ribben in elkaar kan timmeren. Gelukkig ben je nog niet zo heel sterk, maar ik vermoed dat dat niet heel lang meer duurt. Omdat mijn placenta nu, in tegenstelling tot bij Mae, aan de achterkant ligt, voel en zie ik jouw bewegingen aan de buitenkant ook veel beter. Iets wat jouw vader af en toe maar erg gek vindt.

Nou vindt ‘ie weleens vaker iets gek, want dat antwoord geeft hij ook regelmatig als ik weer eens een leuke naam aandraag. Als het aan mij had gelegen, waren we er allang uit, lief Koekje, maar je paps gaat voortdurend voor mijn vrolijke, gezellige, soms misschien een klein beetje out of the box keuzes liggen. Als je het mij vraagt, is er helemaal niets mis met Jeziah…

De eerste verbouwingen voor onze slaapkamer staan inmiddels op de planning, dus er begint langzaam schot in de zaak te komen. Ook liggen er al flink wat pakjes in maat 50 klaar. Jouw allereerste outfitje wordt hetzelfde als bij jouw zus, tegen die tijd bijna 3 jaar geleden. Zij verliet als kleine, witte beer het ziekenhuis en het lijkt me zo lief als ik dat bij jou straks ook kan doen.

Heel veel liefs,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden