Onze geweldige dochter wordt grote zus! Mae is nog niet helemaal overtuigd, maar ik weet het echter zeker: er groeit een nieuw wondertje in mijn buik. Net zoals Mae, krijgt ook onze nieuwe aanwinst een eigen dagboek. Deze week: heeft mama dan toch een baby in haar buik?

Lief Koekje,

Het is zover! Je grote zus heeft door dat mama een baby in haar buik heeft. We liepen samen door een babywinkel, op zoek naar een mooi pakje voor jou. Mae nam haar taak uiterst serieus en bekeek alle mooie kleertjes heel zorgvuldig. Haar oog viel op een groen setje en eenmaal bij de kassa zei ze tegen de mevrouw: voor baby in mama buik. Tot voor kort was haar grote (kleine) vriendin Livia altijd ‘baby', maar inmiddels heeft zij de naam Livvie gekregen en is het koekje in mama's buik veranderd in ‘baby'.

Na twee misselijkheidsvrije dagen had ik heel even het idee dat we de goede kant op gingen, maar de laatste week is de misselijkheid weer in volle hevigheid toegeslagen. Goed nieuws voor je zus, want daardoor hebben we hele rustige (lees: filmpjes in bed) ochtenden. Iets minder goed nieuws voor je mama, want ik ben wel toe aan wat frisheid ‘s ochtendsvroeg. Maar inmiddels heb ik me erbij neergelegd en wacht ik gewoon rustig op het moment dat de hormonen een beetje gaan liggen.

Dit is vanaf het begin van de zwangerschap de langste periode zonder echo's en dat vind ik stiekem wel een beetje spannend. Aan mijn buik te zien, groei jij hartstikke goed, maar ik mis het zwart-witte fotootje wel. Nog twee weken en dan zijn we weer aan de beurt!

Heel veel liefs,

Mama

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

10 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden