Ik kijk om me heen en alles is hetzelfde. Ons bed staat op dezelfde plek, de nachtkastjes zijn nog steeds hetzelfde rommeltje en ook het uitzicht is niet veranderd. Toch zijn er twee grote verschillen: naast me ligt het mooiste meisje ter wereld en ik ben zo overdonderd dat ik bijna niet weet wat ik moet schrijven. 

De afgelopen maanden heb ik jullie eindeloos gek gemaakt met alle verhalen over mijn zwangerschap. Van het dagboek tot en met de gekke gesprekken tussen Wim en mij. Ik dacht dat ik wel uitgeschreven zou raken, maar niets is minder waar. Een halve week in het ziekenhuis, de bevalling, de komst van onze mooie dochter en het gestuntel thuis zorgen ervoor dat ik nog heel wat pagina's kan vullen!

En ze heet…

Zelfs d'r voetjes zijn lief

Erwtje! Oh nee, dat zouden we niet doen. Het kleine prinsesje luistert naar de naam Mae Juliette Maria Groenendijk. Ik heb nog geprobeerd om Van Rosmalen ertussendoor te fietsen, maar daar trapte manlief niet in.

Mae is op 11 mei om 13:26 een officiële bewoner van onze mooie aardbol geworden. Ze woog op dat moment 2980 gram en was 48 cm lang. Uiteraard laat ik jullie in geuren en kleuren nog weten hoe de bevalling is gegaan. Ik geef bij deze alvast een veiligheidswaarschuwing af: lezen op eigen risico.

Funniest Home Videos

Alhoewel we in eerste een nachtje zouden moeten blijven, mochten we toch meteen naar huis. Donderdagavond zaten we dus totaal beduusd met z'n drietjes op de bank. Mae had nog niet echt door dat ze geboren was, papa was helemaal hypertje en ik was zo overdonderd dat ik alles wel best vond. Gelukkig stond al vrij snel de kraamhulp op de stoep die ons met een boel tips door de eerst nacht heeft heen geholpen. Het leek nog steeds behoorlijk op Funniest Home Videos, maar we hadden er in ieder geval een beetje vertrouwen in!

Wennen

Inmiddels zijn we precies 1 week verder en beginnen we langzaam te wennen aan elkaar. Toeter is nog steeds behoorlijk van slag door z'n grote zus en ook wij zitten vaak met grote ogen naar d'r te kijken, maar ze is nu al onze beste aanwinst ooit.

Het bloggen ga ik ook langzaam weer oppakken. Alle verhalen komen er dus aan!

Tenzij ik alleen maar wil knuffelen, dan moeten jullie nog even wachten. 

Gabriella

Bekijk de berichten

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden