Categorieën Baby spamhomepage

De 5 grappigste films over de zwangerschap en baby’s

Eigenlijk kijk ik alleen maar komische films. Heel af en toe wilt er nog weleens een ‘Mission Impossible-achtige' creatie tussendoor schieten, maar dat is zelden. En op een of andere onverklaarbare reden kijk ik tegenwoordig veel zwangerschaps- en babygerelateerde films… De 5 leukste exemplaren voor je op een rijtje! 

1. What to expect when you're expecting

Hoe vaak ik deze film ook kijk, hij blijft te grappig. Je ziet 5 bijzondere koppels die totaal gepland, geheel per ongeluk of juist helemaal niet zwanger raken en uiteraard zijn alle verhaallijnen met elkaar verweven. Het is echt een hilarische film, maar vooral de scènes met alle mannen in het park zijn mega grappig. Ik heb stiekem mijn hart verloren aan Anna Kendrick, die niet alleen super knap is in deze film, maar ook nog eens heel aandoenlijk. En het moraal van het verhaal? Alles komt goed!

2. Knocked-up

Ik heb zelden iemand zo mooi zwanger gezien als Katherine Heigl, dus een tikje misleidend is deze film wel, maar gelukkig maakt Seth Rogen een hoop goed. Deze film is grappig en soms treurig tegelijkertijd. Ik had zelfs ergens de neiging om de papa in spé een blauw oog te meppen. Lekker wegkijken doet hij in ieder geval, dus het is een topfilm voor tijdens je zwangerschapsverlof.

Een van de vele grappige scenes uit Juno

3. Juno

Eigenlijk is Juno best een beetje zielig. Het gaat namelijk over een tienermeisje dat zwanger raakt van een… beetje gekke jongen. Ik wilde eigenlijk weirdo zeggen, maar hij heeft ook veel goeds in zich, dus daar scoort ‘ie punten mee. Juno besluit het kindje niet te willen houden en gaat op zoek naar adoptieouders. De zoektocht is soms zo grappig dat deze film toch in dit rijtje thuis hoort.

4. Life as we know it

Een film met Josh Duhamel in de hoofdrol is altijd goed, dus alleen al daarom moet je dit exemplaar kijken tijdens je zwangerschap. Maar ook de (soms ietwat flauwe – helemaal mijn ding) grapjes en de te knappe baby zorgen voor een heerlijk ontspannen filmkijkuurtje. Een Oscar gaat ‘ie niet winnen, maar leuk is hij wel.

Stiekem is die Vin Diesel best knap

5. The Pacifier

In deze film moet een van zijn voetstuk gevallen Navy S.E.A.L een gezin met 5 kinderen beschermen. Hun pas overleden vader was bezig met een proef en criminelen hebben het op deze informatie voorzien. Echt een baby- of zwangerschapsfilm is het niet, maar het is wel heel cute om te zien hoe de grote, stoere Vin Diesel langzaam verandert in een compleet watje.

Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden