Categorieën Baby spamhomepage

6 geweldige blogs en websites voor zwangere vrouwen

Zodra ik erachter kwam dat ik zwanger was, ben ik gaan lezen. Uren heb ik doorgebracht op internet om ieder splintertje informatie in me op te nemen. Niet alleen omdat ik het geweldig vind om met mijn zwangerschap bezig te zijn (mocht je het door de vele verhalen op Gezond met Gab nog niet door hebben), maar ook om allerlei handige feitjes over baby's te weten te komen. 

Ik ben er op deze manier achter gekomen wat er gebeurt met de navelstreng en ook wat ik allemaal nog moet doen voordat Erwtje er is. Deze briljante bronnen van informatie wil ik jou, als aanstaande moeder, natuurlijk niet onthouden. Daarom hierbij 6 geweldige blogs en websites voor zwangere vrouwen!

  • De huismuts – Ik werd op deze blog gewezen door een vriendin die nota bene niet eens zwanger is. Zo leuk is De Huismuts. Ze heeft een jaloersmakend knap kind, een prachtig huis en ook nog eens een heerlijke website.
  • Hip en Moeder – Oh man, ik hoop zo dat deze combinatie mij gegeven is. Ik wil niets liever dan moeder worden. En stiekem wil ik daarna ook nog een beetje hip blijven. Als ik deze blog moet geloven, is die combi echt geen mission impossible.
  • Me to We – Deze website is perfect als je wel een beetje relativering kan gebruiken. Ze zijn eerlijk, recht door zee en durven je gerust ook de minder leuke kanten van het moederschap laten zien. De een vindt ze te negatief, de ander (waaronder ik) vindt het een verademing dat kennelijk niet alles perfect hoeft te zijn.
  • Mini Me – Op Mini Me leerde ik dat strippen ook nog een hele andere betekenis had. En ik werd er niet per se heel gelukkig van. Maar ik was wel blij dat ze me met een eerlijk verhaal op de hoogte brachten. Grappig, realistisch en toch allemaal met een scheutje romantiek beschreven.
  • Babystraatje.nl – Dit is eigenlijk gewoon een lifestyle blog, maar dan gaat alles toevallig over baby's, peuters, kleuters of moeders. Leest lekker weg en je pikt af en toe ook nog eens een showbizz weetje mee.
  • 24 baby – Deze website is mijn hoop in bange dagen. Ik heb hier zo'n beetje alle bevestiging vandaan gehaald die ik nodig had. Hoe groot is Erwtje nu? Klopt het dat ik dit en dit voel? Wanneer moet ik eigenlijk daarmee beginnen? Er zijn weinig vragen waar 24 baby geen antwoord op heeft. Daarnaast heeft het ook een forum, maar ik moet je waarschuwen: niet bezoeken als je niet stevig in je schoenen staat! Er zitten veel vrouwen op die elkaar gek maken met allerlei enge verhalen.

Weet jij nog een leuke blog of website? Laat het me weten in de comments of via Facebook

Gabriella

Bekijk de berichten

  • Hoi, Kijk ook zeker op zwangerschapsloket.nl
    Het is een nieuwe no nonsense informatie over de zwangerschap, je baby en het moederschap! Je vindt binnen een paar muisklikken het eerlijke antwoord dat je zoekt. Soms taboedoorbrekend.

    • Hoi Milou, bedankt voor je reactie. Dat is ook zeker een interessante site. Leuk dat je hem deelt! Groetjes, Gabriella

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden