Categorieën homepageZuchtjes wind

21 dingen die je nog niet wist over Gab

Ik dacht dus dat ik best een open boek was. Je vindt op Gezond met Gab namelijk legio blogs over Toeter, bergen artikelen over Mae en ook over mijn fit- and foodjourney pen ik regelmatig een paar bladzijdes vol. Maar gaan die echt over mij? Niet per se. Daarom hierbij 21 dingen die je nog niet wist! 

  1. Ik heb verschrikkelijk veel heimwee. Op vakantie gaan is prima, maar het moet geen maanden duren en het liefst gaat iedereen die ik lief vind, mee.
  2. Ik slaap nog steeds met twee knuffels: een beertje en een pluchen hond. Ik kan van allebei de namen niet noemen. Het beertje is namelijk vernoemd naar een vroegere crush en ik weet dat hij mijn blogs weleens leest. De hond heeft zijn naam te danken aan een dictator. Eigenlijk te schandalig voor woorden, maar dat was de enige Duitse voornaam die me te binnenschoot.
  3. Nu vind ik Mae inmiddels de mooiste naam die ik mijn dochter zou kunnen geven, maar stiekem wilde ik haar eerst James noemen. Gewoon, omdat ik dat zo stoer vind bij een meisje
  4. Ik ben nog steeds bang in het donker.
  5. En trouwens ook claustrofobisch. Wim en ik zijn een keer naar de Mergelgrotten in Valkenburg geweest. Tijdens de rondleiding zei de gids dat iedereen moest ervaren hoe donker het eigenlijk was. Als je daar niet tegen kon, mocht je met hem mee. Alle kindjes bleven staan en ik wist niet hoe snel ik me aan die jongen moest vastklampen. Ik was toen 23.
  6. Stiekem kijk ik uit naar de dag dat Mae in de speeltuin kan spelen, omdat ik dan zelf ook weer eens van de glijbaan kan.
  7. Ik schep weleens extra op nadat ik mijn foto voor Instagram heb gemaakt. Kleine porties zijn mooier op de foto, maar dude, ik moet ook leven!
  8. Ik háát ananassen.
  9. Inmiddels heb ik iedere week meer dan 1000 bezoekers op m'n website, maar vroeger schreef ik de blaren op m'n vingers voor 50 man per maand.
  10. Ik roep altijd dat mijn droomauto een zilveren Audi A4 Cabrio is, maar stiekem is dat de enige auto die ik zou herkennen als hij voor me stond.
  11. Ik geef Toeter iedere avond een kus op z'n kop en wens hem dan welterusten.
  12. Ik bestel in een restaurant weleens iets dat ik minder lekker vind, maar waarvan ik weet dat het een mooier plaatje oplevert voor op Instagram.
  13. Vervolgens eis ik een hapje van Wim z'n gerecht en jat ik de patatjes van zijn bord.
  14. Af en toe heb ik een bloedhekel aan sporten.
  15. Soms, wanneer ik weer eens in de regen aan het wandelen ben, wilde ik dat ik voor een kat had gekozen, Daarna voel ik me onwijs schuldig en overlaad ik Toeter met snoepjes.
  16. Ik heb maar 8 tenen.
  17. En ik ben er geboren met 12. Nu jij weer.
  18. Ik heb het geduld van een platgeslagen dodo.
  19. Toen ik nog les gaf aan groep 3, maakte ik eens een tekening. Wim dacht echter dat een van de leerlingen die had gekleurd. Ik ben dan ook zo creatief als een stuk aangespoeld wrakhout.
  20. Ik zit soms hardop te lachen om mijn eigen teksten en daar schaam ik me best een beetje voor.
  21. Als ik uiteten ga, leer ik de menukaart uit m'n hoofd.
Gabriella

Bekijk de berichten

  • Ik snap dat echt, dat jij hardop om je eigen teksten moet lachen. Ik moet me hier op kantoor namelijk echt in houden, vooral toen ik last dat je zo creatief als een stuk aangespoeld wrakhout bent.. Echt, pff.. Ik lach me stuk!

Recent bericht

In een klap reumapatiënt en veganist

Mijn 5 jaar geleden schreef ik een blog over reuma en veganistisch eten. Mijn huisarts…

11 maanden geleden

Maggie’s dagboek – maand 13 en 14

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 32 & 33

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden

Maggie’s dagboek – maand 12

We moesten even op haar wachten, maar op 10 december 2021 liet ze dan toch…

1 jaar geleden

Goulash uit de slowcooker

Goulash uit de slowcooker is een van mijn meest favoriete recepten ooit. 's Ochtends gooi je…

1 jaar geleden

Koekjes dagboek – maand 31

40 weken lang heb ik een dagboek bijgehouden over mijn zwangerschap. Koekje bleef de volle…

1 jaar geleden