Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Mug muffin 2.0

8 september 2015 by Gabriella Leave a Comment

Ik vind een mug muffin een van de lekkerste en meest gemakkelijke ontbijtjes dat er bestaat. Je gooit gewoon alles in een blender, stopt het in de magnetron en klaar is Clara. Maar nu kwam ik erachter dat ik altijd één cruciaal ingrediënt miste, namelijk het ei! Hierbij dus nog een keer de bekende mug muffin, maar dan net even anders!  

Ingrediënten

De bekende mug muffin, maar dan net even anders.

De bekende mug muffin, maar dan net even anders.

  • 1 ei
  • 1 banaan
  • 3 eetlepels havermout
  • 1 eetlepel cacaopoeder
  • 1 eetlepel kokos
  • Cranberry's (optioneel)

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Doe alle ingrediënten (op de cranberry's en de druiven na) in een mixer. Het moet een glad beslag worden dus kijk goed of je geen verdwaald stukje banaan zie drijven.
  2. Heb je ervoor gekozen cranberry's erbij te doen? Dan kunnen ze er nu bij. Niet meer mixen, want dan gaan ze kapot!
  3. Het mengseltje mag nu in een gezellige mok. Vergeet hem van tevoren niet even in te smeren met kokosolie zodat hij er makkelijk uitkomt straks.
  4. De mok mag nu voor 3 minuten de magnetron in die je op de hoogste stand zet.

Klein tipje van mijn kant bij  het eruit halen van je mug muffin: het is warm! 😀

Geniet van het lekkere ontbijtje!

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Ontbijt Tagged With: Lekker & gezond

« Volkoren pasta met tomatensaus en hete ballen
Havermout-banaan pannenkoeken met kokos »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2023 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2023 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in