Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Volkoren wraps met Coburgerham en pittige hummus

9 augustus 2017 by Gabriella Leave a Comment

Wraps en ik, wij kunnen het goed met elkaar vinden. Warm, koud, geroosterd of kaal uit het vuistje, ik vind die dingen heerlijk. Er zijn al heel wat wraprecepten de revue gepasseerd, waaronder deze burrito's, maar toch vond ik het weer tijd voor wat nieuws. Vandaar dat ik het overheerlijke recept van deze volkoren wraps met Coburgerham en pittige hummus met je deel! 

Een wrap per persoon is prima als lunch. Bij twee wraps weet je zeker dat je de rest van de dag vol zit. 

Ingrediënten

volkoren wraps

Volkoren wraps met pittige hummus en Coburgerham

  • 4 volkoren wraps
  • 150 gram (dun) gesneden Coburgerham
  • 50 gram pittige hummus (zelf maken kan natuurlijk ook! Vervang dan alleen de gegrilde paprika voor 1 theelepel chilipoeder)
  • 150 gram verse spinazie
  • 1/2 rode paprika

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Was de paprika en spinazie goed schoon en snijd de eerste, rode vriend in dunne reepjes.
  2. Verdeel de hummus over de wraps en smeer het goed uit. Het beste is om de wraps niet in het midden te beleggen, omdat je hem dan niet mooi op kan rollen.
  3. Drapeer de spinazie en de rode paprika gezellig over de hummus en maak het feestje compleet met de Coburgerham.
  4. Rol de wrap op, vouw er keukenfolie omheen en leg hem even in de koelkast, zodat hij niet uit elkaar valt. In een keer opeten kan natuurlijk ook!

Geniet ervan! 

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Lunch Tagged With: Lekker & gezond

« 5 clichés over het moederschap die volkomen waar zijn (en 1 die niet klopt)
Shit, morgen moet Mae naar het kinderdagverblijf »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2025 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2025 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in