Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Griekse salade met kikkererwten

24 september 2015 by Gabriella Leave a Comment

We kunnen wel stellen dat de zomer redelijk op zijn eindje begint te raken. Maar dat betekent niet dat we ook met het eten meteen in een winterdepressie moeten schieten. Neem bijvoorbeeld deze vrolijke Griekse Salade. Om je vingers bij af te likken en ook nog eens zo in elkaar gedraaid. 

Ingrediënten

Griekse salade met kikkererwten

Deze Griekse salade is om je vingers bij af te likken en ook nog eens zo in elkaar gedraaid.

  • 200 gram kikkererwten
  • 1/2 rode ui
  • 20 gram feta
  • 2 tomaatjes
  • Komkommer
  • Klein beetje peterselie (had ik toevallig in huis. Het is niet noodzakelijk!)

Iedereen klaar? Bakken maar!

  1. Laat de kikkererwten goed uitlekken. Zo voorkom je dat je straks door je salade kan zwemmen.
  2. Snijd de rode ui in ringen, brokkel de feta in kleine stukjes en verbouw de tomaat en komkommer in vrolijke partjes.
  3. Kies een gezellig kommetje (erg belangrijk) en drapeer je salade daar gezellig in.

Tipje van mijn kant: je kan deze salade ook heel makkelijk mee naar je werk nemen. Vergeet dan ook het kauwgummetje niet, anders weet heel de zaak dat je ui hebt gegeten.

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Lunch Tagged With: Lekker & gezond

« WARNING: supergezond – kokosbonbons
Portobello hamburger »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2023 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2023 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in