Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Review: eindelijk legaal deeg snoepen bij Baker’s Dough in Rotterdam

22 juni 2017 by Gabriella Leave a Comment

Oh, wat heb ik vaak met mijn vinger halverwege de beslagkom gehangen, ernstig twijfelend of ik het deeg niet gewoon zo zou opeten, in plaats er koekjes van te bakken. Met Baker's Dough new in town is dat twijfelen verleden tijd: zij hebben het koekjesdeeg in allerlei soorten en maten voor je klaar staan! 

Een keer in de zoveel tijd raast er een trend over Instagram. Een tijdje geleden zat heel bloggend Nederland bij de Yoghurt Barn en nu is Baker's Dough aan de beurt. De meeste trends vind ik niet spannend genoeg om uit te proberen, maar hallo! Legaal deeg snoepen wilt iedereen. Dus op een zomerse dag dartelde ik naar de Pannekoekstraat (nummer 82A om precies te zijn) in Rotterdam om ‘s lands nieuwste foodattractie eens kritisch te keuren.

baker's dough

Baker's Dough in Rotterdam

De keuze is reuze

Aangezien wij op zaterdagavond gingen, had ik rijen wachtende mensen voor de deur verwacht. Als je de foto's op Instagram mag geloven was de rij met cookie dough minnend Nederland tijdens de opening van de winkel zo lang dat ze bijna de deur van de Markthal blokkeerden. Gelukkig viel dat nu wel mee. Ik deed langer over het maken van mijn keuze dan dat ik daadwerkelijk wachtte op mijn bekertje.

Want kiezen: dat kan je daar wel! Of juist niet natuurlijk, als je er heel slecht in bent. Je kan je bakje deeg helemaal zelf samenstellen door te kiezen wat voor soort deeg je wilt, welke toppings je wenst en wat voor saus ze erover heen mogen gieten. Te ingewikkeld? Dan kies je voor de samengestelde opties, zoals ‘Loko for the Choco' of ‘U'R Peanuts'.

Groot pluspunt! Ze hebben ook vegan opties en een zootje gezonde keuzes.

Heerlijk met een kritisch nootje

Ik koos voor de ‘Sticky Fingers' met onder andere vanille fudge, brownies en salted karamelsaus. Voor Wim nam ik de ‘If it aint Dutch, it aint much' mee met stukjes stroopwafel en bastogne. Alhoewel, ‘voor Wim'. Stiekem kon ik zo zelf twee smaken proeven natuurlijk.

Baker's Dough, Rotterdam

Stroopwafels for the win!

Ik had er enorm hoge verwachtingen van, maar dan ook echt enorm, en daardoor viel hij misschien in het begin wat tegen. Bij koekjesdeeg verwacht ik iets kouds, maar dit had een normale temperatuur en was heel smeuïg. De smaken waren heerlijk. De salted karamel was de perfecte tegenhanger van de zoete fudge en de stukjes brownie in het deeg waren goddelijk. Ook Wim z'n bakje was lekker, maar net iets minder jammie dan de mijne.

Omdat ik hem niet helemaal op kreeg, had ik mijn bakje in de koelkast gezet. En dat was de ontdekking van de eeuw! Hierdoor werd het deeg koud, iets harder en was hij veel lekkerder. Nu was het zoals ik gehoopt had en dus helemaal perfect.

Score:

Hoe hip?                                           9/10
Hoe lekker?                                    
8/10 (na de koelkast)
Hoe snel moet ik erheen?           
8/10 (zeker als je Instagram hebt)

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: homepage, Reviews

« Wraps met zomerse tonijnsalade
Het mooiste meisje vereeuwigd: de eerste 4 weken van Mae »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2025 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2025 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in