Gabriella van Rosmalen

Food & Lifestyle

  • Lifestyle
    • Eten is liefde
    • Fit zijn is fijn
    • Zuchtjes wind
  • Mindset
  • Kleintjes
    • Lief Roosje – Dagboek
    • Lief Koekje – Dagboek
    • Lief Erwtje – Dagboek
    • Alles over baby’s
    • Mijn Erwtje en ik
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Diner
    • Toetjes
    • Borrelhapjes
    • Lekkere trek
    • Mama proof
    • Friday Favorites
  • Reviews
  • Over Gabriëlla
  • Contact

Anne’s ontbijtmuffins

18 februari 2018 by Gabriella Leave a Comment

Anne van Healthyfoodlove.nl is een heldin. Hoezo? Omdat ze met deze heerlijke ontbijtmuffins jouw ochtend weer een stukje leuker en makkelijker heeft gemaakt.

Waarom zou je elke ochtend ontbijten met brood of yoghurt als je ook gewoon taart of muffins kan eten? Dat dacht ik ook en daarom bedacht ik een lekker recept voor goed vullende ontbijtmuffins. Ik vulde ze met verse blauwe bessen en dadels en dat is toch wel echt heel erg lekker. Nog iets, je hoeft ze echt niet allemaal gelijk op te eten. Je kan deze muffins namelijk heel goed invriezen en later nog eens van genieten!

BenodigdhedenOntbijtmuffins

  • 175 gr speltmeel
  • 2 tl bakpoeder
  • 1 ei
  • 150 gr Griekse yoghurt
  • 50 ml kokosolie
  • 2 el ahornsiroop
  • Handje blauwe bessen
  • 3 medjouldadels

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden en beleg de muffin vorm met papieren muffinvormpjes.
  2. Meng het meel en bakpoeder goed door elkaar, voeg hier de yoghurt, ahornsiroop en (gesmolten) kokosolie aan toe en spatel dit goed door elkaar.
  3. Snijd de dadels in kleine stukjes en verdeel deze samen met de blauwe bessen door het beslag.
  4. Bak de muffins in ongeveer 25 a 30 minuten goudbruin.

Dit is niet het eerste top recept wat Anne voor Gabriellavanrosmalen.nl maakte. Nope, haar andere kanjers vind je namelijk hier. Geniet ervan! 

Delen is lief!
Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Opgeslagen onder: Ontbijt Tagged With: Lekker & gezond

« Zeg #fitmom Felien, hoe doe jij dat toch?
Het leed dat tandjes krijgen heet (en hoe het nu echt zit) »

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kerstcadeaus

Zoveel te geven tijdens Kerst

Over Gabriëlla

Een goede mama zijn (hoop ik dan), lekker en gezond in mijn vel zitten en een rustige kop hebben, kost een berg tijd en moeite, maar het lukt wel. Hoe? Door heel veel te vallen, nog vaker op te staan en vooral veel te schrijven. Lees verder..

Lekker koken

KokenKoken

Google Ads

Nieuw

  • In een klap reumapatiënt en veganist
  • Maggie’s dagboek – maand 13 en 14
  • Koekjes dagboek – maand 32 & 33
  • Maggie’s dagboek – maand 12
  • Goulash uit de slowcooker

Vers van de pers!

Blogs

  • Baby spam (143)
  • borrelhapjes (33)
  • De lekkerste recepten (71)
  • Diner (82)
  • Eten is liefde (70)
  • Fit zijn is fijn (48)
  • Friday Favorites (37)
  • homepage (610)
  • Lekkere trek (73)
  • Lief Erwtje – Dagboek (80)
  • Lief Koekje – Dagboek (58)
  • Lief Roosje – Dagboek (37)
  • Lunch (14)
  • Mama proof (7)
  • Mijn Erwtje en ik (47)
  • Mindset (84)
  • Ontbijt (31)
  • Reviews (48)
  • Toetjes (16)
  • Uncategorized (1)
  • Van hardlopen word je blij (3)
  • Zuchtjes wind (45)

Copyright © 2023 · Gezond met Gab is eigendom van Gabriella van Rosmalen - Tekstschrijver

Copyright © 2023 · Tasteful Theme on Genesis Framework · WordPress · Log in